İkiz bebeklerim beşikten düşmeye başladı ne yapicam

Öncelikle maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün. İkinci olarakta ev şeklinde falan modern yer yatakları var arkadaşların da dediği gibi onları öneririm estetik ve kullanışlılar.:emir_bebek:

a.webp

Böyle yataklar da var. Eğer yer sıkıntıniz varsa gerektiğinde kaldırabilirsiniz de. Ama montesorri yatakları da çok güzel cidden.

Zaten düşünüyorum da ondan da duserlermi diye dusunuyorum

Çok hareketli değilseler düşmezler; etrafını minderlerle desteklersiniz eğer içiniz rahat etmeyecekse. Zaten uzun vadede kullanmazsınız.

Benim birinci yaşına girmeden park yatağın en altından çıkabiliyordu. Birkaç kere de düştü. Küçük de iki buçuk yaşına kadar kafayı eğip aşağı bile bakmadı. :KK70:
Velhasıl hareketli çocuklar durmuyor park yatakta da. Bir de iki tane alıp boşuna bir sürü para vermesin bence. En ideali yer yatakları.

Benim oğlan 10. ayında totosunu henüz yerden kesebildiği için sorun olmuyor, doğrudur :KK53:
Annemin yalancısıyım; eskinin demirli, yerden beşik yataklarını 7 aylıkken parçalamışım. İnanırım yani, hareketli çocuk yapabilir dediğiniz gibi.

Yer yatağı yapın. İkizleri olan tanıdığım öyle yapmıştı. Tek sorun sabah kapının arkasında bulabilirsiniz yaramaz olanı. Bebeklerinizi güle güle büyütün

Artik bebeklerim 8.5 aylık oldu beşikte ayağa kalkiyorlar bir tanesi geçenlerde düştü . İçim çok acıdı . Ne yapabilirim öneriniz varmi ?

Park yatak düşünüyorum ama bir tanesi çok hareketli ondan da düşermi ?
Park yataktan 1.5 yaşına kadar düşmuyorlar zaten sonrasinda kendileri büyük bir ustalıkla iniyorlar.

Bizde yaşadık o dönemi , eşim mobilya üzerine çalışıyor benim ,yeni bir beşik almak yerine eşim beşiğin kenarlarını yükseltecek korumalık yaptı ahşaptan. Kenarlarına da süngerimsi bir kumaş geçirdik . Beşik almak istemiyorsanız sizde, yer yatağı veya böyle bir aistem kullanabilirsiniz. Maliyeti oldukça düşüktür...

Benim bebeğim de aynı şeyleri yapıyordu.
7.ayda oda takımının beşiğine ek aparat aldık, yükselttik.
Birçok internet sitesinde mecvut beşik korumalığı diye aratırsanız bulursunuz.
O parçayı direkt parmakların üzerine monte ettik, dolayısıyla boyunu aşıyor.
Yorgan dahil kendine basamak yapacağı hiçbir şeyi beşiğe koymuyorum, tek çare bu maalesef.

Aynı benim oğlan.. uyandığında hemen ayağa kalkıp aşağı sarkıyor.. düşecek diye çok korkuyorum. . Bide bizim kenarlar çok yüksek. . Yastığın üstüne çıkıyo. .

Gozumde iki tane panda gibi yuvarlanan sekermi seker tontisler belirdi.
Maasallah onlara hareketlilermis.

Öncelikle maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün. İkinci olarakta ev şeklinde falan modern yer yatakları var arkadaşların da dediği gibi onları öneririm estetik ve kullanışlılar.:emir_bebek:
Amin inşallah . Dediğiniz şeylere baktım ama yer sıkıntımız var tek olsa güzel olurdu ama iki tane sığmaz

Onların kare biçiminde olanları da var yani bir tane ama geniş,birlikte yatabililerse? Olmadı normal yer yatağı yap derim ben. Önemli olan bebişlerin sağlığı

kızlar bu yatakların fıyatları nedır karesı dıkdortgenı var boyuta gore degısıyor ama buyuyen besık fıyatları kadar var mıdır ?

Back
X