- 15 Haziran 2017
- 383
- 1.481
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten düşünüyorum da ondan da duserlermi diye dusunuyorum
Benim birinci yaşına girmeden park yatağın en altından çıkabiliyordu. Birkaç kere de düştü. Küçük de iki buçuk yaşına kadar kafayı eğip aşağı bile bakmadı.
Velhasıl hareketli çocuklar durmuyor park yatakta da. Bir de iki tane alıp boşuna bir sürü para vermesin bence. En ideali yer yatakları.
Park yataktan 1.5 yaşına kadar düşmuyorlar zaten sonrasinda kendileri büyük bir ustalıkla iniyorlar.Artik bebeklerim 8.5 aylık oldu beşikte ayağa kalkiyorlar bir tanesi geçenlerde düştü . İçim çok acıdı . Ne yapabilirim öneriniz varmi ?
Park yatak düşünüyorum ama bir tanesi çok hareketli ondan da düşermi ?
Amin inşallah . Dediğiniz şeylere baktım ama yer sıkıntımız var tek olsa güzel olurdu ama iki tane sığmazÖncelikle maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün. İkinci olarakta ev şeklinde falan modern yer yatakları var arkadaşların da dediği gibi onları öneririm estetik ve kullanışlılar.![]()
Bunların çarşafını her gun düzeltmek,degistirmek nasıl bir işkence biliyor musunuzBence bunlar en mantiklisi. Hic oyun parki almayin yürümeyi ogrenince de ondan atlamaya calisiyorlar,birkac ay icin para harcamayin.
https://www.google.com.tr/search?q=...dpoKHT2NBI8Q_AUICSgB&biw=412&bih=652&dpr=2.63
Bunların çarşafını her gun düzeltmek,degistirmek nasıl bir işkence biliyor musunuz![]()