İkiz bebeklerimizin albümü

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
413
İstanbul
2734ayetelkrsibt9.jpg
ikiz bebekler albümü

Son düzenleyen: Moderatör:
masallah rabbim nazardan korusun insallah hele o gözler cok can yakcaklar.:D
benim ikiz gebeligim malesef biri 2,5 aylikken kay bederek sonlandi:( ikiz esi oglum suan 6 yasinda rabbim onun ömrünü uzun etsin.INSALLAH SIZDE YAVRULARINIZI SAG SALIM BÜYÜTÜRSÜNÜZ.rabbim korusun bu melekleri.

maşallah çok güzeller ya allah bekleyen herkese nasip etsin inşllah çok tatlı senin kuzucuklar tam ısırmalık yanaklar yaaa ama ne de olsa ana yüreği kıyamıyosundur şimdi bişiy sorcam bu kuzular tek yumurta ikizimi çok merak ettim değil gibi görünüyorlar.

ayyyy çok güzellll,maşallah tekrar tekrar yavrularaa,:nazar:
ama incitanemtuananın işi muhteşem olmuşşşopuyorumnanaktan
ay benim de yavrularım doğsun bana da yaparmısııınnnnopuyorumnanaktan

masallah rabbim nazardan korusun insallah hele o gözler cok can yakcaklar.:D
benim ikiz gebeligim malesef biri 2,5 aylikken kay bederek sonlandi:( ikiz esi oglum suan 6 yasinda rabbim onun ömrünü uzun etsin.INSALLAH SIZDE YAVRULARINIZI SAG SALIM BÜYÜTÜRSÜNÜZ.rabbim korusun bu melekleri.
cnm teşekkür ederim çok üzüldüm ama anlımıza yazılanı yaşıyoruzz .....rabbim ona sağlık ve sıhat versin

:nazar::nazar::nazar:
cok tatlilar
allah nazarlardan korusun
:nazar::nazar::nazar:

unarim begenirsin buda benden
a.s.a.s.a.s.

CtNO-1nE-1.jpg

CtNO-1nF-1.jpg

CtNO-1nG-1.jpg

CtNO-1nH-1.jpg

CtNO-1nI-1.jpg

cnmmm benimmm çokkk çokkkk sağollŞeniznekadarr mutlu oldummm ne kadar bunları batıracağım çok güsellllerr yaa ellerine sağlıkk

anammm tosuncuklata bak masallah.allah güle güle büyütmek nasip etsin canım
aminnn cnmnmm sağol

maşallah çok güzeller ya allah bekleyen herkese nasip etsin inşllah çok tatlı senin kuzucuklar tam ısırmalık yanaklar yaaa ama ne de olsa ana yüreği kıyamıyosundur şimdi bişiy sorcam bu kuzular tek yumurta ikizimi çok merak ettim değil gibi görünüyorlar.

ayrı yumurta ikizleri bunlarr cnm evet ısırmalıklarrr yalayıp yutuyorum valla ısırma yokk ama çok öpüyorumm

ayyyy çok güzellll,maşallah tekrar tekrar yavrularaa,:nazar:
ama incitanemtuananın işi muhteşem olmuşşşopuyorumnanaktan
ay benim de yavrularım doğsun bana da yaparmısııınnnnopuyorumnanaktan

sağol tetesiii

ayyy çok tatlılar maşallahh...

41 kere maşallah :nazar:Allah bağışlasın canım :nazar:

oyyşş maşallaaahh allah nazarlardan saklasın:nazar:
incitanem eline sağlık süpper olmuşa.s.

maşallah çokkkk tatlılar sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah:nazar:

harika resimler bebişlerde bi harika inş bizlerede nasip olur ......:nazar:

amin kızlarr sizde nasip olacak inş..teşekkür ederimnmm

e önce doğurmak lazım demii
yoksa merak etme,koyucam topiğine kızlarımı miden bulanıcak artık görmemişin kızı hesabı olcakk benimkiiikaydirigubbakcemile3

Teyzesi yer o tosun paşaları a.s. Alişim Ömerim güzel kuzularım benimmmmmmm Şeniz

yerim ben bu iki yakışıklıyı yerim yerim...............maşallah güzellerime benim... şanslarıda kendinleri gibi güzel olur inşallah.............

Son düzenleme:
Back
X