açelya cnm bizimkiler büyük ondan yazmadım
şimdi yeni doğanları yazıyorum hamişler takip etsin diye istersen yazayımm
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-duyurular-site-paylasimlari/314975-ayin-uyesi-anketi.html
anketi oylayınızzz
selam canım.. nasıl gidiyor az kaldıı değilmi. ne zaman doğum.hadi bakalım Allah kurtarsın. seninde resimlerine bakmaya az kaldı. sağlıkla gelsin meleklerin.
bizde büyüyoruz işte kız kucağımda uyuyorr. diğeri ana kucağında uyuyor fırsat buldumm geldim. rsim olmazmıı. eklerim birazdan.
GÜNAYDIN KIZLAR !nasılsınız görüşmeli bayramınız mübarek olsun bende 17sinde 23:42-23:43 de doğum yaptım oğlum 2600 kızım 2050 gr.kendim dün aksam taburcu oldum bebeklerim Umut yıldırım ve umay ayça hatenedeler kızımı 1-2 gün içinde alıcam kısmtese oğlum kalır biraz daha !!
GÜNAYDIN KIZLAR !nasılsınız görüşmeli bayramınız mübarek olsun bende 17sinde 23:42-23:43 de doğum yaptım oğlum 2600 kızım 2050 gr.kendim dün aksam taburcu oldum bebeklerim Umut yıldırım ve umay ayça hatenedeler kızımı 1-2 gün içinde alıcam kısmtese oğlum kalır biraz daha !!
2eylulde 33 1 de 2000 2200 kılo dogdular kızım 17 gun oglum 1 gece kuvozde kaldı sımdı ıkısıde yanımda kızım yenı cıktı kuvozden kızım yemıyor cok zorluyor benı alısacak ınsallah
2eylulde 33 1 de 2000 2200 kılo dogdular kızım 17 gun oglum 1 gece kuvozde kaldı sımdı ıkısıde yanımda kızım yenı cıktı kuvozden kızım yemıyor cok zorluyor benı alısacak ınsallah
hymarry benim bebklerin arasında aen fazla 200 gr olmuştu ama doğumda çok farklı oldular ben de çok şaşırdım ama küçük olan daha hızlı kilo alıyor ama çok şükür çok küçük doğmasına karşın küveze almadılar burda daha kilolu doğup da küveze giren bebekleri okuyorum demekki kiloyla da çok ilgisi yok önemli olan sağlıklı olmaları şimdi senin ne kadar heyecanlı olduğunu çok iyi tahmin ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?