Çok geçmiş olsun canım kaybın için üzgünüm. Hayır ikiz gebelikle ilgili değil eğer bebek sağlıksız oluşmuşsa her şekilde kalbi duruyor. Önceki gebeliğimde 9. Haftada kalp durması sonucu kürtaj oldum bende. Kürtaj sonrası hamile kalmak aksine daha kolay stres yapma kesinlikle. Ben kürtajdan 2 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim kürtajdan sonraki 4. Ayımda da hamile olduğumu öğrendim. Eğer kendini hazır hissediyorsan 1 adet geçene kadar korunman yeterli rahminin kendine gelmesi için. Doktor rahminin durumuna göre belki biraz daha uzayabilir korunma süresini. Kürtajdan sonraki ilk 2 hafta ilişki yasağı var zaten. İlk adetini de 30-50 gün aralığında görüyorsun genelde. Ben 43. Gün adet olmuştum. Adet düzenin kanama yoğunluğun biraz değişebilir gayet normal merak etme. Stres yapmamaya çalış eğer çocuk istiyorsan stres en büyük etken. Ben geçen sene aralıkta kürtaj oldum bebeğim için kendimi paralarken bu sene aralıkta bebeğimi kucaklayacağım. Umutsuzluğa kapılma o yüzden. Çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun 10 çocuk sahibi de olsak kaybımızın acısı unutulmuyor. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur