ikiz bebişlere alışweriş

frtkrdmr

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
308
4
296
tecrübeli anneler bana yardımcı olabılırmısınız 32 haftalıgız,ılk bebıslerım we daha hıc bı hazırlıgımız yok hastane cıkısından baska ben ne alcam kızlarıma sasırdım kaldım

merhaba canım benimde ikizlerim var 1 yaşındalar şimdiden hayırlı bi doğum dilerim..çıt çıtlı badiler çok kullanışlı oluyo ..onlardan alabilirsin.. ağız silme mendilleri..tulum fazla alma canım onun yerine alt üst takım al tulumlar boyları biraz uzayınca olmuyo çünkü..ana kucağı veya anadizi çok kullanışlı oluyo..şimdilik aklıma gelenler bunlar bide mevsime göre pike-battaniye v.s. daha aklıma gelirse yazarım canım..

tesekkurler canım bende eksık gorduklerımı lısteme ekledım yıne yazarsan sewınırım pekı zıbın fazla alsammı acaba kullanımı nasıl

canım sanırım doğumun ağustos gibi olcak yanlış hesaplamadıysam:) zıbın sıcaklarda pek kullanılmaz bence..annemde yazık almıştı bi sürü benim oğullarım mayıs sonuna doğru doğdular ve doğru düzgün kullanamadık bence alma derim çıtçıtlı badiler gerçekten çok rahat alt değiştirirken falan da baya ii oluyo..biberon ve emzik de alabilirsin..biberon olarak dr browns öneriyo çoğu arkadaş biz o markayı kullanmadık ama gaz yapmasını önlüyomuş sanırım..gerçi inşallah mama vermene gerek kalmaz sütün yeter..ama yinede ikizlerde herşeye hazırlıklı olmak lazım:)) mama için olmasada ilerde su meyvesuyu için kullanırsın..yatak alcaksan parkyatakları tavsiye ederim..katlanıyo çanta içinde ve bi yere gittiğinde falan götürebiliyosun..ben ilk başta pek istememiştim parkyatağı ama şimdi iyiki ondan almışız diyorum çünkü baya derin çocukların büyüyünce düşme tehlikesi olmuyo..bebeklerin küçükken bi üst kat gibi parçası var onda yatırırsın hareketlenmeye başlayınca o parçayı çıkarırsın..

tesekkur ederım canım dogum 9 ay dururlarsa agustosta olcak tı ama erken gelmeye nıyetlerı war sanırım temmuz 15 dıyo drum.yenı geldım alıswerısten zıbın takımı sadece 1 er tane aldım cıtlı badı cok aldım tulum alt pıjama pelus battanıye agız mendılı corap felan derken maasallah pekte pahalı yaw el kadar seyler.saglıklı gelsınlerde prenseslerım elbet gıyecek bulunur

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin etsin cnm..güle güle iyi günlerde kullanır bebişlerin inşallah..evet kıyafetler çok pahalı hele doğduktan sonra gör canım gözünü korkutmak gibi olmasın mamasıydı beziydi ıslak mendiliydi bitmiyo bayaa masraf oluyo..tabiiki canları sağolsun..

patik, ayakkabı tarzı şeyler hiç alma, küçükken hiç giydirilmiyor.. elbise etek tarzı şeylerede para verme ben aldım daha hiç giydiremedim 11 aylık oldular.. havalar düzelmedi giyemediler..

biberonda aventi tavsiye ederim.ayrıca emzik kısmı anne gögsüne en uyumlu emzik..

browns kullandım ben beğenmedim.. kızlarımdan birinde çok gaz vardı geçirirmi diye aldım yok geçirmedi.. bide koku yaptı domestosla bile kaynattım geçmedi, emzik kısmıda iyi değil incecik..

diğer arkadaşların da dediği gibi çıtçıtlı body, altlı üstlü takıımlardan çok lazım olur.. ağız mendilleri, battaniye..

anadizi çok yardımcı olmuştu bana.. alt açma olarak piyasada satılanlardan almanı tavsiye etmem. can bebenin kullan at alt açmaları daha iyi halen ondan kullanıyoruz..

ben olarak prima, ıslak mendil olarak da prima ya da johns baby.. bebek bakım ürünlerinde bübchen güzel..

şimdilik aklıma gelenler bunlar..

sağlıkla gelsinler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…