İkiz doğum yapmış olan anneler bakarmisinz?

busrasya40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
19
8
1
35
Tecrübeli ikiz anneleri bir sorum olucakti. Benmki suan 30 haftalik cift yumrta ikizi. Dr.um erken dogma risk leri olduğunu soyledi. Sizin ikizleriniz kaç haftalikken ve kac kg doğdular?Ayrica sizi doguma almadan once evde erken doğum sancisi ve belirtileri yasadinizmı ?

34+3 de 2125gr ve 1250 Gr doğdu lar
Bebeğimin birine kan akımı yavaştı..o yüzden planlı bir şekilde erken doğdular..
Sizin erken doğum riski neden var?

34+3 de 2125gr ve 1250 Gr doğdu lar
Bebeğimin birine kan akımı yavaştı..o yüzden planlı bir şekilde erken doğdular..
Sizin erken doğum riski neden var?
Bende epilepsi rahatsızlığı nedeniyle erken doğum riski var cnm heran hersey olabilir hazirlikli olmam lazim.senin bebisler kuvezde kaldilarmi peki?

34 de dogum yaptim. 8 gun kuvezde kaldilar, 2000,2200 dogdular. 2 gece once ciger gelistirici igne oldum.

Bende epilepsi rahatsızlığı nedeniyle erken doğum riski var cnm heran hersey olabilir hazirlikli olmam lazim.senin bebisler kuvezde kaldilarmi peki?
Kaldılar Küçüğüm 43 gün diğeri 25 gün..aslında büyüğün kilo su iyiydi..ama ventilatöre o bağlandı Küçüğüm bağlanmadı.kucuk daha güçlü bir bebekti..hiç belli olmuyor... rabbim kolaylik versin.

33+1de sekerim insulin e ragmen düşmeyince doğum yaptım. Bebeklerim bor hafta kuvezde kaldılar sadece burundan oksijen aldilar iki gün. İki günde kuvez ici ojsijen aldılar . Son üç günü emsinler diye bekledik. Oğlum 2460 kızım 2020gram dogdu

Allah bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallah

Tek yumurta ikizlerim 32+6 da aniden gelen sanci ile 6 cm aciklikla sezeryana alindim. Bebeklerim 2150 ve 1645 olarak dogdular biri 8 biri 9 gun kaldi kuvozde cok sukur sagliklilar. Benim 28. Haftadan itibaren riskim vardi yatiyordum evde, arada farketmiyordum ama son gunlerde vuran sancilar oluyordu hafif adet sancisina benzeyen. Zaten sabah 5te büyük sancilar basladi 8.30da dogurmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…