Arkadaslar buraya konu acarken hep beni destekleyen yorumlar olmayacağını biliyordum. Olumsuz yorumlara da acigim. Zaten istişare etmek icin acmistim konuyu. Ancak bazi yorumlar var ki bana kendimi hayırsız, nankor hissettirdi. Bu kadar acimasiz olmasaniz keske. Sonrasinda yazdiklarimi da biraz okuyup, düşünseydiniz, beni anlardiniz diye düşünüyorum. Belkide konuyu anlatırken tam izah edemedim. Her neyse...
Nitekim bana olumsuz yorum yapanlarda dahil hic kimse, 30lu yaslarini yasayan hic kimse, kendi evinde kendi kararlarini alamayacak, kendi evinde 15 yasinda bir ergen gibi yasayacak duruma gelmek istemez. Ayrica bu konuyu anne degil kayimvalide uzerinden acsaydim eminim tum yorumlar beni destekleyecek nitelikte olurdu.
Ben iyilikten rahatsız degildim, rahatsiz oldugum baska seylerdi. Beni anlayanlar oldu. Onlara cok teşekkür ederim. Umarim sizlerin de tavsiyeleriyle bir sekilde cozume ulasirim. Bu cok zor bunu biliyorum ama...
Mune
konumun mumkunse eger kapatilmasini istiyorum. Kendimi yeterince kotu hissettiren yorumlar aldim. Bu beni uzdu. Lutfen yardimci olur musunuz?