İkiz Gebeliğiniz

notrenerji

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
3
0
1
Selam güzel anneler , ikiz gebelik yaşayan ya da yaşamış olan annelerin gebeliğin ilk başlarında yaşadıkları şaşırtıcı olayları çok merak ediyorum :) başına gelenler anlatabilir mi?? Mesela 12. Haftada ikinci bebeği öğrenenler var , beta HCG düşük artmış ama ikiz olanlar var bunun gibi

Benim adet günü betan 228 di. Tekrar baktirmamistim. İkiz olduğunu 10. Haftamda sırf meraktan gittiğimde öğrendim. Rendevuma 2 hafta vardı. Erken gitmeseydim 12. Haftamda öğrenmiş olacaktım

Benim adet günü betan 228 di. Tekrar baktirmamistim. İkiz olduğunu 10. Haftamda sırf meraktan gittiğimde öğrendim. Rendevuma 2 hafta vardı. Erken gitmeseydim 12. Haftamda öğrenmiş olacaktım
Nasıl yanii kan verdikten sonra hiç muayene içinde mi gitmediniz resmen 10 hafta habersiz yaşamışsiniz bebişlerle Süper yaa

Nasıl yanii kan verdikten sonra hiç muayene içinde mi gitmediniz resmen 10 hafta habersiz yaşamışsiniz bebişlerle Süper yaa
Gittim. 6+0 da doktoruma gittim tek kese gördü. 10 gün sonra gel dedi ama o zamanlar korona vardı. Korona olmuş raporluydu. Ben de özele gittim. 7+4 te kalp atışı duyduk. 10. Haftamda doktorumun geldiğini duyunca sırf meraktan gittik. Sana ikiz demiş miydik dedi. Öyle öğrendik.

Ay bir kaç muayeneden sonra öğrenmek tam sürpriz olmuştur , maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…