İkiz gebelik acil soru

Çok üzüldüm :( Allah size tekrar nasip etsin inşallah ❤️💓🧿 doktorun hatası olduğunu düşünüyorum ben ama. Ne biliyim ikiz gebelik sonuçta bide diğerinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüş görmüş sonuçta ilaç falan verebilirdi düşük önleyici. Çok detaylı yazmadığınız için yargılıyor gibi duruyorum ama yanlış anlamayın beni doktora kızdım.

Çok üzüldüm :KK43: Allah size tekrar nasip etsin inşallah ❤️💓🧿 doktorun hatası olduğunu düşünüyorum ben ama. Ne biliyim ikiz gebelik sonuçta bide diğerinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüş görmüş sonuçta ilaç falan verebilirdi düşük önleyici. Çok detaylı yazmadığınız için yargılıyor gibi duruyorum ama yanlış anlamayın beni doktora kızdım.
Progestan kullanıyodum düşük riski yok diye kullanmayı bırakmıştık lekenme şeklinde başladığında tekrar kullanmamı söyledi ama o gün zaten kanamam artmıştı yani dediğiniz gibi yinede biseyler yapılabilirdi belki ama nasip böyleymiş..

Progestan kullanıyodum düşük riski yok diye kullanmayı bırakmıştık lekenme şeklinde başladığında tekrar kullanmamı söyledi ama o gün zaten kanamam artmıştı yani dediğiniz gibi yinede biseyler yapılabilirdi belki ama nasip böyleymiş..
İlk 12 hafta kullanılması lazımdı bence sizin ikiz sonuçta. lekelenme başladıktan sonra çok zor zaten kurtarması. Doktor ne olursa olsun devam ettirmeliydi ikiz gebelik her zaman risklidir. Bidaha gebe kalırsınız inşallah ama bu sefer doktorunuzu çok iyi araştırıp gidin 💓

İlk 12 hafta kullanılması lazımdı bence sizin ikiz sonuçta. lekelenme başladıktan sonra çok zor zaten kurtarması. Doktor ne olursa olsun devam ettirmeliydi ikiz gebelik her zaman risklidir. Bidaha gebe kalırsınız inşallah ama bu sefer doktorunuzu çok iyi araştırıp gidin 💓
Evet riskli bir dönemdi nasip böyleymiş doktorumdan memnundum ama bu durumdan sonra devam edemem dediğiniz gibi başka bir doktor araştırıcam

Back
X