ikiz gebelik -ankara'da doktor tavsiyesine ihtiyacım var

telaslianne

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
210
128
23
kızlar merhaba, ikiz 20 haftalık gebeyim, ankaraya tayinimiz çıktı.. hangi doktora gitmeliyim bilmiyorum, özel hastaneye gitmek istiyorum.. takipli olduğunuz doktorlar hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum..

kızlar merhaba, ikiz 20 haftalık gebeyim, ankaraya tayinimiz çıktı.. hangi doktora gitmeliyim bilmiyorum, özel hastaneye gitmek istiyorum.. takipli olduğunuz doktorlar hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum..
Ben ahmet erdem hocanın hastasıyım. Yaklaşık 20 yıldır dr um. Üçüzlerim var 7 aylık. Tavsiye ederim. Muayene hanesi çukurambar da, doğumu koru hastanedinde yaptırıyor.

Ce
Ben ahmet erdem hocanın hastasıyım. Yaklaşık 20 yıldır dr um. Üçüzlerim var 7 aylık. Tavsiye ederim. Muayene hanesi çukurambar da, doğumu koru hastanedinde yaptırıyor.
Cevabınız icin tesekkur ederim :). Allah hayirla kucaginiza almayi nasipnetsin

Ben de Tobb'da Senol Kalyoncu'ya karar verdim gibi.. bi muayeneye gidip hocayla tanışıp kararimi verecegim..

Merhaba, bende 12 haftalık hamileyim. Başkent hastanesinde doç dr Sertaç Esin'e gidiyorum. Ve çok ama çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok bilgili ve çok ilgili bir doktor ayrıca nazik ve sıcak bir yaklaşımı var. İnsanı rahatlatıyor verdiği bilgilerle ve ilgisiyle sanki hamileliğin heyecanını bizimle paylaşıyor. Eşimde bende çok sevdik doktorumuzu. Muayene ücreti de çok makul bence. Tavsiye ederim kesinlikle.

Tüp bebek doktorumun yönlendirmesi ile,aynı hastanede oldukları için Ankara'da Sertaç Esin'e gittim..Tüp bebek doktorumun tedavi sırasında yaptığı histeroskopi sonrası, "rahim ağzında genişlik var, hamile kalırsan basit bir işlemle halledilir demesini" kendisine iletmeme rağmen ciddiye dahi almadı. 21.haftaya kadar servikal ölçüm dahi yapmadı ve sonuç olarak 24.haftada ikizlerimi erken doğumla kaybettim. Doğumun olduğu gün kendisini arayıp kasılmalarım var dedim ve bana sadece hastaneye git açılman var mı baksınlar, hastaneden beni ararlar dedi. Kendisine hastaneden ulaşamadık zaten beyefendi özel numarasını da vermemişti. Ulaşamadığımız için sevkim de yapılamadı ve 12 saat sancı çeke çeke bebeklerimi kaybettim! İlgisiz, insanlara ayrım yapan, reklam peşinde olan bir doktor.Tüm emeklerimi yıllarımı heba etti, kendisini Allah'a havale ediyorum!

Back
X