- 15 Aralık 2024
- 34
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sweetielisa
Merhaba kızlar. Ben çok belirsiz bir durumdayım. Aranızda benim gibi bir durum yaşayan oldu mu çok merak ediyorum. Benim polikistikoverim vardı. Tedavi oldum. Sonra hep doktor takibindeydim. Bir çok yolu denedik ama olmadı. Hsg çekildim ve tüpler tıkalıyken ilaçla doktor açtı.(şubatta) ardından bir ay reglim gecikti yumurtam çatlamamış. Doktor sonra gonal f ve ovitrelle vurdurdu. Ardından 7 mayısa kan günü verdi. O gün testim 7,04 çıktı. 9 mayısta 18,04 oldu 2,4 kat artış gerçekleşti. Ardından 14 mayısa kan istedi. O gün gelişim azaldı sanırım ki 23,06 çıktı. Kesin kimyasal oldum dedim ümidi kestim. 15 Mayıs kanamam başladı. Tamam dedim bitiyor. Dün ağrım ve kanamam artınca doktorum tekrar kan istedi. Azalma beklerken 32,49 gibi bir sonuç aldım. İki günde %41 artış gerçekleşmiş kanamam varken. Doktor ikiz gebelikten birinin gelişimi durdurduğunu ve diğerinin devam etmeye çalıştığını söyledi. Rahim duvar kalınlığının çok iyi olduğunu bu tarz durumların hep karşısına çıktığını söyledi. Vücut diğerini atar ve rahim toparlanıp diğerini devam ettirir dedi. Progestan ve vifolic başladı. Sizce neler oluyor?