İkiz gebelik geçiren kızlara sorum var

Hasretim16

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
81
41
18
33
Kızlar merhaba. İkiz gebeliklerinizde beta değerleriniz kaçtı ? Mesela bat tan önde baktıran var mı bilgi verebilir misiniz ? Ben mesela battan 4 gün önce 155 çıktı ondan 2 gün sonra 360 tam bat günü de 840 çıktı. İkiz olabilir mi acaba

Olabilir, her beta sonucu ikiz olabilir ama. Keseyi görene kadar doktorlar dahi “ikiz” ya da “ikiz değil” diyemiyor.
Allah gönlünüze göre versin :)

Amin canım adet olmam gereken günden bi gün sonra 840 çıkması ne bilim Yüksel gibi geldi canım sağlıklı olsun tabide
Evet yüksek bir değer ama keseyi görmek önemli olan. Kese bazen boş çıkabiliyor, iki kese olup biri boş olabiliyor. O yüzden beta sonucuna göre konuşmak doğru değil:)

Evet yüksek bir değer ama keseyi görmek önemli olan. Kese bazen boş çıkabiliyor, iki kese olup biri boş olabiliyor. O yüzden beta sonucuna göre konuşmak doğru değil:)
Çok iç açıcı konuştun ya sağol. Kese boş çıkabilir ne demek benim beta sonucum 2 günde bir 2 kat artıyorken öyle bi ihtimal düşünmüyorum. Bende biliyorum kesenin görünmesi gerektiğini önce ama burda bu durumu yaşayanların beta değerlerini merak ettim

Sizin için söylemedim. Sorduğunuz soruya cevap verdim. İnternetten araştırırsanız yine aynı bilgilere ulaşacaksınız zaten.

Neye öfkelendiğinizi de anlamadım, yanlış bir şey söylediğimi de düşünmüyorum. Aynı yollardan geçmiş, deneyimlemiş biri olarak sorunuza cevap verdim.

Eğer ararsanız, sitede bu soru çok konuşuldu. Söylediğimden farklı bir yanıt yok. Her şey keseye bağlı. Sağlıklı gebelik dilerim, iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…