İkiz Gebelik İkiz Minikler

yigityaman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
68
24
3
29
Merhaba, 6.haftada bebeklerimizin ikiz olduğunu öğrendik ancak heyecandan sormayı unuttuk çift yumurta mı tek yumurta mı diye. bir dahaki kontrolde sorsak anlaşılır mı ne zamandan sonra anlaşılıyor acaba?

Merhaba, 6.haftada bebeklerimizin ikiz olduğunu öğrendik ancak heyecandan sormayı unuttuk çift yumurta mı tek yumurta mı diye. bir dahaki kontrolde sorsak anlaşılır mı ne zamandan sonra anlaşılıyor acaba?
Anlaşılır tabiki ama tek yumurta ikizi olsa geç belli oluyor muhtemelen çift yumurta ikizleridir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Merhaba beta hcg kaçtı sizde? Son adet tarihim 2 Ekim bugün kan tahlili verdim beta 14410 çktı çok şaşırdım

7.-9. Hafta aralarında belli olur çift yumurtaysa daha erken belli oluyor

MAŞALLAH YA NASIL GİDİYOR BEBEİŞLERİNLE HAMİLELİK ? BENDE ASLAN PENÇESİ CİVAN ĞERÇEMİ HAYIT EKSTRATI AKÇİN KURUYEMİŞDEN ALDIM KULLANIYORUM. HAYITIN ÇAYINIDA DEMLİYORUM. İNŞALLAH BENDE GÜZEL BİR GEBELİK HABERİ ALACAĞIM. KAÇ GÜN KULLANDIN YUMURTLAMADAN SONRADA KULLANDIN MI ? CİNSİYETLERİ NE OLDU ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…