aşılama tüp bebek gibi değil canım yine Allahın takdiri yani ikiz olması....
barro Allah bagislasin canim..
iste bizde de bir kusak atlamis olunca sira pa$amla bana geliyor yani o yüzden icimden bir ses neden olmasin diyor
Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tabi ki insaAllah..
canım ben bir doktorun sitesinden öğrenmiştim eşimin ailesinde hiç ikiz yokmuş.Allah hayırlısını versin hepimizeminikkuzum ben baba tarafindan geciyor biliyordum :)
ama anne tarafinda da ikizlerimiz var bir sürü
Allah cocuklarinizi bagislasin insaAllah hepsinizi nazarlardan korusun
canım ben bir doktorun sitesinden öğrenmiştim eşimin ailesinde hiç ikiz yokmuş.Allah hayırlısını versin hepimize
canım ikiz olup olmamasını kadın belirler,erkek değil.eğer kadın tarafında çoğul gebelikler varsa ihtimal yüksektir.erkekle hiçbir ilgisi yok yani.Benim eşimin tarafında ikizler var benimkilerle birlikte sülalede 3 tane ikiz var. Zannederim eşim tarafından dolayı ikizler oldu ama onlarınki tek yumurta benimki çift yumurta ikizleri.
canım ikiz olup olmamasını kadın belirler,erkek değil.eğer kadın tarafında çoğul gebelikler varsa ihtimal yüksektir.erkekle hiçbir ilgisi yok yani.
İkiz bebek için yumurta önemli sperm değil,sperm döllemeye görevli sadece budurumda,yani yumurta ona müsait olacak ki iki kere döllenebilsin
Anne tarafında ikiz gebelik varsa o zaman kadının ikiz doğurma ihtimali vardır.Anneanne,teyze,anne ..gibi kişilerde olması lazım ki sizde de o ihtimal olsun
Çoğu kadın çift yumurtlayabilior kendiliğinden o zaman doğal yolla ikiz gelebilir yine
Dayıda,amcada olan ikizler onların eşleriyle ilgili bir durumdur,sizlerle ilgili değil,babaannenin ikiz doğurması da sizi etkilemez,halanın da ,sadece anneanne,onun kızkardeşleri,teyzeler ve annede olması lazım
canım ikiz olup olmamasını kadın belirler,erkek değil.eğer kadın tarafında çoğul gebelikler varsa ihtimal yüksektir.erkekle hiçbir ilgisi yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?