Gebeliğe Hazırlık İKİZ GEBELİK İSTİYORUM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu nickle zor olur diyesim geldi. Nasipse tek yumurtanız döllendikten sonra bölünür ve hamile kalırsınız, nasip değilse çift embriyo transferleri bile tutmaz.

Ikiz hamilelik riskli hamilieliktir. Allahtan hayırlı evlatlar dileyin sadece. Her an Allah korusun iki kayıp yaşayabilecek olma ihtimaliyle hamilelik gecirmek çok zor. Ben de tüp bebek tedavisi esnasında hep ikiz hayalleri kurdum, çünkü erken menapoz riskim vardı. Kardeşsiz kalmasın evladım istedim. Sonra doğal tek nasip oldu. Inanın zor taşıyorum. Çok şükür bir sıkıntım bir rahatsızlığım olmadığı halde.

Bir de çok hevesliyseniz olmazsa üzülmemeniz için bdvde çocuk bakımıyla ilgili konuları okuyun.

Samimi yanıtların hayranıyım
Ay evet sabah iş olduğu için hafta içi sevişmeye üşenen birinin ikiz çocuğu nasıl tutturacak bende merak içinde beklemekteyim
Allahtan çok istedim burada da konu olarak açmak istedim.
Bu kadar çok çocuk isteyip bakımıyla ilgili bir şey okumamak da benim hatam nereden okuyorsunuz?

Bir derdim var kategorisinde iki çocuklu ozellikle yaşları yakın olan anaların dert yanmaları var bolca. Ay her şeyden ne güzel iki tane var olayı bi yere kadar. Bence akışa bırakın. Nasipse olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…