ikiz gebelik kalp atışı tek

su.su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
100
1
96
48
İstanbul
arkadaşlar 5 hafta 5 günlük hamileyim bügün doktora gittim bebeklerden birinin kalp atışını duyamadı düşük olabilir dedi sizden ricam aynı durumda olan varsa bilgilendirin acaba diyorum doktor mu duyamadı bir umut

Canim umudunu yitirmee ...:teselli:
Belki de bebisinin biri sonradan tutunmusturr ...
Bu nedenle daha kalp atimi olusmamis olabilirr ...

Allahim yardimcin olsun ...
Eger düsük olacaksa da Yüce ALLAHIM diger bebegini korusun ve onu sana bagislasin ....

canım benimde öyle olmuştu önce birinin kalbi attı 7 gün sonrada diğerinin kalbini duymuştuk oyüzden her şeyin hayırlısı diye dua et.boşuna endişelenme.

5+5 tek gebeliklerde bile kalp atışını duymak için erken. normalde 6+5 den sonra duyuluyor. bildiğim çoğul gebeliklerde 1 bebeğinki daha geç duyulabiliyor hatta kesesi falan da geç gözüken var

canıminşallah duyarsın diğer meleğininde kalp atışını kızlarında deiği gibi daha erken canım diğeri inşallah bidahaki gitmende güp güp edecektir rabbim sağlık versin canımcım

kızlar hepinizden allah razı olsun desteginiz için çok sagolun akşam başka doktora gidecegim bakalım o ne söyleyecek

canım henüzçok erken ben 6+4 de duydum kalp atışalrını ama mesela bi bebk diğerine göre daha yavaş ilerliyo yani ufak buda ikizlerde çok normalmiş...tekini bile şu anda duyman mucize... hakkında hayırlısı olsun bi hafta sonra felan gittiğinde duyacaksın inşallah...

ikiz gebeliklerde birisi diğerini biraz geriden takip edermiş...inşallah haftayada onun kalbini duyarsınız ....

inşallah duyarsın canım diğerinin kalp atımlarını da zaten daha çok erkenmiş biri geç gelişmiştir inanıyorum diğerininde duyacağına allah sağlık versin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…