İkiz gebelik kanaması yaşayan var mı?

Aygun2020

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
198
25
98
Selam kızlar. Sorum ikiz gebelikte yerleşme kanaması yaşayan var mı? Kanaması adet gibi olan ve kaç gün sürdü sizde? Ve bir de gebelik haftasi adetin bitiş gününden mi yoksa ilk başladığı günden mi hesaplanıyor? Teşekkür ederim hepinize önceden. ❤️🧿🌹

8.haftaödan beri ara ara kanamalarım devam ediyor ,doktor her hangi bir kanama alani yok diyor ama neden kanama oluyor anlamadim,10.haftanin icindeyim ikiz

Canım ben 13 haftama kadar kanama lekelenme hepsini yaşadım ikiz benimde bebeklerim iyi çok Şükür ama ikiz de oluyor bu durumu

8.haftaödan beri ara ara kanamalarım devam ediyor ,doktor her hangi bir kanama alani yok diyor ama neden kanama oluyor anlamadim,10.haftanin icindeyim ikiz
Kanamanız adet gibi mi oluyor? Hamile kaldığınızda belirtileriniz var mıydı? Allah yardımcınız olsun. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.🤰🏻🤱🏻🤲🏼🧿

Kanamanız adet gibi mi oluyor? Hamile kaldığınızda belirtileriniz var mıydı? Allah yardımcınız olsun. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.🤰🏻🤱🏻🤲🏼🧿
7.haftanin sonuna kadar en ufak leke gelmedi,sonra adet gibi kirmizi oldu bir gun surdu.o gunden sonra kahverengi camur gibi geliyor

Benimde 6 haftalık ikiz görünüyor öğrendiğim günden beri kanamam geliyor . Doktor olabilir normal dedi ama insan yine de rahat edemiyor . İğnelerde kesmedi benimki çok değil ama leke leke geliyor

Back
X