Ikiz gebelik mi lutfenn yorumlar misiniz

alissaras

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2022
66
27
18
32
Kızlar 4 haftalık hamileyim, beta hcg değerim 2 günde 3 katına yükselmiş doktor bugün minik kese gördü ama haftaya gel net bakalım dedi, ben 2 kese görüyorum ama yanlış mı görüyorum doktor 2 kese gibi bir şey söylemedi.

Öncelikle Hayırlı olsun tedavı fılan olmusmuydunuz yumurta takıbı catlatma ıgnesi vs o durumlarda ıkız sansı daha yuksek ama suan resımde tek kese var ıkı kese gormus olsa muakkak soylerdı doktorunuz

Öncelikle Hayırlı olsun tedavı fılan olmusmuydunuz yumurta takıbı catlatma ıgnesi vs o durumlarda ıkız sansı daha yuksek ama suan resımde tek kese var ıkı kese gormus olsa muakkak soylerdı doktorunuz
Hayır doğal yolla olustu gebelik , yine de acaba mi dedim doktor keseyi gösterdi nokta gibi minikti eve gelince baktım aynısından sağında da var

Hayır doğal yolla olustu gebelik , yine de acaba mi dedim doktor keseyi gösterdi nokta gibi minikti eve gelince baktım aynısından sağında da var Eki Görüntüle 3245838
Aslında boyle işaretleyınce gercekten kese var gıbı Ama var ise doktor neden demıyorki belkı oda supelendı ama sızı heycanlandırmamak adına birsey demedı boyutu kucuk olabılır bazı keselerde kayboluyor sonradan o ihtımalıde dusunmus olabılır

Evet eğer gördüyse belki o yüzden soylememistir haftaya tekrar kontrol var tekrar bakicaz bakalim

Valla bende iki gördüm inşaALLAH sağlıkla kucağına alırsın... zaten doktorlar herseyi söylemiyor kesinleşmesini beklerler genelde arkadaşında dediği gibi sonrada kesenin biri kayboluyor diye ola bilir.. hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına amin

Amin inşallah sağlıkla hayırla gelsinler Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok yakınmış tarihlerimiz. Ben normal bi kontrolümde gebe olduğumu öğrendim ve şaşırdım sonrasında sağlık ocağında kan testi verdim tekrar onun sonucu 2 gün çıkmayınca da dün tekrar özele gittim tekrar kan vermek için doktor öyle ultrasonla baktı. Cok çok küçük dedi zaten haftaya tekrar çağırdı. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim planlı olduğu için adete 6 gün kala 4 temmuzda öğrendim . 33.87 çıkmıştı iki gün sonra 97 çıktı 8 Mayıs'ta da 175 çıktı doktor henüz kese görünmez haftaya gel dedi işte bende günleri geçirmeye çalışıyorum valla çok stresli. Amin inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…