Öncelikle Hayırlı olsun tedavı fılan olmusmuydunuz yumurta takıbı catlatma ıgnesi vs o durumlarda ıkız sansı daha yuksek ama suan resımde tek kese var ıkı kese gormus olsa muakkak soylerdı doktorunuzKızlar 4 haftalık hamileyim, beta hcg değerim 2 günde 3 katına yükselmiş doktor bugün minik kese gördü ama haftaya gel net bakalım dedi, ben 2 kese görüyorum ama yanlış mı görüyorum doktor 2 kese gibi bir şey söylemedi. Eki Görüntüle 3245835
Hayır doğal yolla olustu gebelik , yine de acaba mi dedim doktor keseyi gösterdi nokta gibi minikti eve gelince baktım aynısından sağında da varÖncelikle Hayırlı olsun tedavı fılan olmusmuydunuz yumurta takıbı catlatma ıgnesi vs o durumlarda ıkız sansı daha yuksek ama suan resımde tek kese var ıkı kese gormus olsa muakkak soylerdı doktorunuz
Aslında boyle işaretleyınce gercekten kese var gıbıHayır doğal yolla olustu gebelik , yine de acaba mi dedim doktor keseyi gösterdi nokta gibi minikti eve gelince baktım aynısından sağında da var Eki Görüntüle 3245838
Evet eğer gördüyse belki o yüzden soylememistirAslında boyle işaretleyınce gercekten kese var gıbıAma var ise doktor neden demıyorki belkı oda supelendı ama sızı heycanlandırmamak adına birsey demedı boyutu kucuk olabılır bazı keselerde kayboluyor sonradan o ihtımalıde dusunmus olabılır
Kaçtan kaça çıktı değerinizKızlar 4 haftalık hamileyim, beta hcg değerim 2 günde 3 katına yükselmiş doktor bugün minik kese gördü ama haftaya gel net bakalım dedi, ben 2 kese görüyorum ama yanlış mı görüyorum doktor 2 kese gibi bir şey söylemedi. Eki Görüntüle 3245835
Aminn çok teşekkür ederimRabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah
Amin inşallah sağlıkla hayırla gelsinlerValla bende iki gördüm inşaALLAH sağlıkla kucağına alırsın... zaten doktorlar herseyi söylemiyor kesinleşmesini beklerler genelde arkadaşında dediği gibi sonrada kesenin biri kayboluyor diye ola bilir.. hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına amin
390dan 1300e çıktı 2 gündeKaçtan kaça çıktı değeriniz
Şuan tam 4 hafta mısınız peki390dan 1300e çıktı 2 günde
Ooo bırden cok yuksemiş buyuk olasılık ıkız sanırım390dan 1300e çıktı 2 günde
Evet başta normal gidiyordu ilk değerim 54tü 4 gün sonrasında 390 2 gün sonrasında 1300Ooo bırden cok yuksemiş buyuk olasılık ıkız sanırım
Son adet tarihim 7 NisanŞuan tam 4 hafta mısınız peki
Kendimle karşılaşıyorum da ondan sordum teşekkür ederim cevaplarınız için bende 9 nisan . Henüz kese görmek için gitmedim doktor Çarşambaya çağırmıştı. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahSon adet tarihim 7 Nisan
Çok yakınmış tarihlerimiz. Ben normal bi kontrolümde gebe olduğumu öğrendim ve şaşırdım sonrasında sağlık ocağında kan testi verdim tekrar onun sonucu 2 gün çıkmayınca da dün tekrar özele gittim tekrar kan vermek için doktor öyle ultrasonla baktı. Cok çok küçük dedi zaten haftaya tekrar çağırdı. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKendimle karşılaşıyorum da ondan sordum teşekkür ederim cevaplarınız için bende 9 nisan . Henüz kese görmek için gitmedim doktor Çarşambaya çağırmıştı. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Benim planlı olduğu için adete 6 gün kala 4 temmuzda öğrendim . 33.87 çıkmıştı iki gün sonra 97 çıktı 8 Mayıs'ta da 175 çıktı doktor henüz kese görünmez haftaya gel dedi işte bende günleri geçirmeye çalışıyorum valla çok stresli. Amin inşallah teşekkür ederimÇok yakınmış tarihlerimiz. Ben normal bi kontrolümde gebe olduğumu öğrendim ve şaşırdım sonrasında sağlık ocağında kan testi verdim tekrar onun sonucu 2 gün çıkmayınca da dün tekrar özele gittim tekrar kan vermek için doktor öyle ultrasonla baktı. Cok çok küçük dedi zaten haftaya tekrar çağırdı. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aminn Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, sonucu yazacağım mutlaka Bende büyük bi merakla bekliyorumBende iki tane minik bişey gördüm sonucu yazar mısınızdarısı bana ve tüm isteyenlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?