İkiz gebelik olabilir mi sizce değerlerime bakarmısınız

gulsumgk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
114
40
13
28
Arkadaşlar ayın 17 sinde 51. 66 olan beta hcg ayın 20 sinde 301.72 oldu.
Randevum haftaya ama ailemizde çok ikiz olduğu için şüphelendim ve daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim bu hamileliğim diğerlerine hiç benzemiyor Belirtilerim çok fazla uykudan uyanamıyorum resmen ve daha şimdiden akşamları mide bulantısı mahvediyor beni. Tecrübeli arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var sizce yanılıyormuyum

Bence normal. Her gun ikiye katlanarak gidiyor cunku. Ben ilk ogrendigimde 99du. Iki gun sonra 300 kusur. 4 gun sonra 1000 li bi sayiydi.

Randevum haftaya ama ailemizde çok ikiz olduğu için şüphelendim ve daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim bu hamileliğim diğerlerine hiç benzemiyor Belirtilerim çok fazla uykudan uyanamıyorum resmen ve daha şimdiden akşamları mide bulantısı mahvediyor beni. Tecrübeli arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var sizce yanılıyormuyum
Canım benimde adetime 2 gün kala beta değerim 221 çıktı, doktor normale göre yüksek dedi, bende ikizden şüpheleniyorum, amcamın kızları ve teyzemin cocukları ikiz.. yarın tekrar kan vereceğim bakalım kaç çıkacak

60,58'den 860'a çıkmıştı benim, ikiz olabilir demiştik ama tek :KK51: Bence değeriniz normal ama belli de olmaz anca ultrasona girdiğinizde anlaşılır

Bazen fazla artik saglikli ilerleme olabiliyor bazen de ikiz.Artisiniz 2 bucuk kati gibi.Olabilir ikiz.

Canım benimde adetime 2 gün kala beta değerim 221 çıktı, doktor normale göre yüksek dedi, bende ikizden şüpheleniyorum, amcamın kızları ve teyzemin cocukları ikiz.. yarın tekrar kan vereceğim bakalım kaç çıkacak
Maşallah Allah gönlünüze göre versin zor olacağını bile bile istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda 🤭

Benim 164 ten 545 e cikmisti 2 gun sonra 1500 3. Degerdi .Ikiz benimki.Allah gonlunuze gore versin.
Hayırlı olsun yavrularınız Allah hayırlısıyla banada nasip etsin belirtilerim çok aşırı daha önce 2 defa hamile kaldım ama bu sefer herşey 2/3 katı fazla. O yüzden de şüpheleniyorum biraz 😊

Mrb hanımlar aranıza yeni katıldım. Size bir sorum olacak. Adetimden 11 gün sonra kan degerim baktırdım Bthcg degerim 11000 ikiz gebelik olma ihtimali varmı acaba

Valla bilemem canım. Bnm ilk öğrendiğimde değer 1022,82 ydi 5gün sonra 17357.62. E o zaman benimki 3üz mü olmalıydı :)
Değerle bebek sayısının alakası yok, bebek ne kadar hızlı gelişiyorsa değer de o kadar artıyor canım, hayırlı olsun hamileliğin ❤️

Mrb hanımlar aranıza yeni katıldım. Size bir sorum olacak. Adetimden 11 gün sonra kan degerim baktırdım Bthcg degerim 11000 ikiz gebelik olma ihtimali varmı acaba
Resimde gördüğünüz üzere adetinizden 11gün sonra yaklaşık 6hft ya bitmiş ya da7. Haftanızdasınız.. Değerlere bakın ve zaten hafta hafta gösteriyor. Bence vakit kaybetmeden hemen doktora gidin kese görüp ve kalp atışlarını bile duyabilirsiniz.

Eklentiler

• Beta-Hcg-Degerleri-71.webp
    Beta-Hcg-Degerleri-71.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 192
Benim adetime 1 gün kala 3000. 2 gün sobra tekrarlananda 7000 cikti ama bebis tek. Bizde ikiz diye süphelendik ama degilmis. Saglikla dogsunlar ❤

Benim 164 ten 545 e cikmisti 2 gun sonra 1500 3. Degerdi .Ikiz benimki.Allah gonlunuze gore versin.
merhaba kaç günde arttı değeriniz benimde 26haziranda(adet günüme 8–9 gün varken) 20 çıktı.bugün yani 6gün sonra 584e yükselmiş ve adete daha 2gün falan var.normal mi sizce yoksa yüksek mi.Aşılama ile gebe kaldığım için açıkçası merak ediyorum😊

merhaba kaç günde arttı değeriniz benimde 26haziranda(adet günüme 8–9 gün varken) 20 çıktı.bugün yani 6gün sonra 584e yükselmiş ve adete daha 2gün falan var.normal mi sizce yoksa yüksek mi.Aşılama ile gebe kaldığım için açıkçası merak ediyorum😊

Yukselis gayet saglikli ama bazen 3 kati olmasi da ikiz anlamina gelmiyor.Allah gonlunuze gore versin insallahh 🙏🧡🧡

Back
X