İkiz gebelik olabilir mi ?

weapon

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
75
23
18
30
Şimdi size böyle bir sorum var , daha önce iki düşüğüm oldu şimdi tekrar hamileyim öncekilerde beta hcg cok az az yukselıyordu şimdi ise 28 agustosta beta hcg 11.8 cıktı 6 eylül bugün tekrar yapılan testte ise 1040 çıktı normalde iki gün içinde iki katına çıkıyor fakat güne göre olması gereken değerden baya fazla , sizce ikiz olabilir mi böyle bişey yaşayan var mı acaba ? Önceki hamileliğim de ilk test 26 dı mesela 2 gün sonraki test tam iki katına dahi cıkmamıştı 48 de kalmıştı fikri olan var mı , kese gözükmedi daha 1 hafta bekleyeceğim ve beklemek cok zor 🥲

Benim;
19 ağustos 444
21 ağustos 891
24 ağustos 2537
26 ağustos 5505 çıkmıştı.

Yani yaklaşık her 2 günde 2 kat artmıştı hep ama ikiz oldular. Fazla artması ikiz olduğu anlamına mı geliyor onu bilmiyorum

Benim;
19 ağustos 444
21 ağustos 891
24 ağustos 2537

Yani yaklaşık her 2 günde 2 kat artmıştı hep ama ikiz oldular. Fazla artması ikiz olduğu anlamına mı geliyor onu bilmiyorum
Doktorum olabilir dedi valla bilmiyorum bekleyelm dedi de beklemek cok zor hızlı artınca öyle oluyor dıye bılıyorm bende yıne de bılene sorayım dedm

Biraz beni korkutuyor bu durum ama bakalm meraktan çatlıyorm
Durumunuz ne oldu acaba benimde regl gunu 230 2 gun sonra 751 tekrar 2 gun sonra 2551 cikti doktorum ikiz olabilir dedi ama tek kese gördü ilerleyen haftalarda netlesicek dedi bidahada baktirmadim keseyi görünce sizin durumunuz ne oldu

Durumunuz ne oldu acaba benimde regl gunu 230 2 gun sonra 751 tekrar 2 gun sonra 2551 cikti doktorum ikiz olabilir dedi ama tek kese gördü ilerleyen haftalarda netlesicek dedi bidahada baktirmadim keseyi görünce sizin durumunuz ne oldu
Regly günü benim 700 küsürdü iki sün sonra 2100 falan ama ikiz değildi. Betadan ziyade kese ile genel de belli oluyor zaten

Bende daha gitmedim yarın yada salı günü tekrar gideceğim yani bilmiyorum daha malesef

kızlar merhaba 2 eylül 2 adet 5. gün embriyosu transferi oldum bugün kan testi değerim 863 sizce ikiz olabilirmi ilk tüp bebek denemem

Benim;
19 ağustos 444
21 ağustos 891
24 ağustos 2537

Canım keseyi kaç değerle gördün keseyi görmeye gittiğinde mi anladın ikiz olduğunu? Ve anne tarafında ikiz gebelik var mı. İlk gebeliğim merak ediyorum ,❤️❤️❤️

Benim;
19 ağustos 444
21 ağustos 891
24 ağustos 2537

Canım keseyi ne zaman gördün kese de mi anladın ikiz olduğunu

Canım keseyi kaç değerle gördün keseyi görmeye gittiğinde mi anladın ikiz olduğunu? Ve anne tarafında ikiz gebelik var mı. İlk gebeliğim merak ediyorum ,❤️❤️❤️
Kese gördüğümde beta 5500 civarındaydı. Ama önceki gün için de görünürdü dedi doktor. Benim tüp bebekte iki embriyo transferi oldu ama tuttuğunu kese görünce anladık. İlk gebeliğim evet

Back
X