Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu açılma nasıl anlaşılıyor? Alttan muayene ile mi anladılar yoksa servikal uzunluk ile mi anlaşıldıBen de 25 haftalıkken açılma oldu diye serklaj oldum. Bir haftadır da yatıyorum. Sadece yemek yemek ve wc için kalkiyorum. Umarım vaktini doldurup öyle gelirler kızlarımız.
Doğuma kadar yatacağım. Sadece doktor için dışarı çıkacağım.
Ben de 25 haftalıkken açılma oldu diye serklaj oldum. Bir haftadır da yatıyorum. Sadece yemek yemek ve wc için kalkiyorum. Umarım vaktini doldurup öyle gelirler kızlarımız.
Doğuma kadar yatacağım. Sadece doktor için dışarı çıkacağım.
25 kasımda binbir zorlukla yaptırdığımız tüp bebek ikizlerimi rahim açıklığı sebebiyle kaybettim cuma günü doktor muayenesindeydik pazartesi doğum yaptım ve bize rahim açıklığını söylemedi hafta sonu gece sancılarım başladı ve gece 1 de sigorta hastanesin de doğum yapmak zorunda kaldım. (özel doktorumuz hastaneye gelmedi) neden dikiş atılmadı dediler psikolojimin nasıl olduğunu tahmin edemezssiniz Allah herşeyin hayırlısını nasip eder İnşallah...
Geçmiş olsun sana da. İnşallah 30 lu haftaları görürüz. Serklaj olalı kaç gün oldu, durumun nasıl?Bende 16 haftalik gebeyim.sancilarim baslamisti. Sancilarim varken hersey normaldi.doktor magnezyum verdi.3gun cektikten sonra sabah kanamayla doktora gittik.rahim agzi uzunlugu 1.6 cm dusmustu.bizi acilen univ.yonlendirdi.kanama oldugu icin 1 gece bekledikten sonra serklaja alindim.rahim uzunlugum 1cm dusmustu.6 gundur hastanedeyim.halen kasilmalarim ve hafif kanamam devam ediyor.bizim durumda olupta saglikli dogum yapan arkadaslar varsa lutfen paylassin.guzel hikayeler duymak moral oluyor
Geçmiş olsun sana da. İnşallah 30 lu haftaları görürüz. Serklaj olalı kaç gün oldu, durumun nasıl?
Daha çok yeniymis. Benim hiç kanamam olmadı. 12 gün oldu serklaj olalı. İlk bir hafta kasıklarımda batmalar ağrılar oldu.Carsamba gunu yapildi.kasilma ve az kanama var.senin de kasilma ve kanaman var mi abihayat
Daha çok yeniymis. Benim hiç kanamam olmadı. 12 gün oldu serklaj olalı. İlk bir hafta kasıklarımda batmalar ağrılar oldu.
12mm diye yani 1.2cmSerklaj yapildiginda rahim uzunlugun kc cm di?
Insallah ilerleyen haftalari goruruz canim 36 lari filan.sanada cok gecmis olsun.burdan haberlesiriz yine12mm diye yani 1.2cm
Amiin inşallah. Tmm canım haberleşelim. Başka serklaj olan yok galibaInsallah ilerleyen haftalari goruruz canim 36 lari filan.sanada cok gecmis olsun.burdan haberlesiriz yine