İKİZ GEBELİK OLAN VE RAHİM AĞZI DIKIS YAPTIRANLAR YARDIM

Arkadaşlar merhaba ben 29 haftalık rahim açılması sebebıyle erken Doğum yapmış 6 ay çocuğu kuvözde kalmış suanda %92 engelli bir çocuk annesıyım. Suanda ise 11 haftalık hamileyim sizler gibi korkularım oldukça fazla aynı şeyleri Rabbim kimselere yasatmasın. Doktorum serklaj konusunda hiçbirşey soylemedı tek soyledıgı aynı seylerı inş yaşamazsın dı. Sımdı Ankara'da gidebileceğim iyi bir perınatolog araştırıyorum yardımcı olabılırmısınız?

Hayırlı kandiller arkadaşlar 21+4 ikiz bebek lere gebeyim dün dr a kontrol e gittiğimde rahim açıklığı görüldü serklaj dediler yalnız benim bebişlerin birinde akciğer ödemi gördü pztsi tekrar detaylı usg salı serklaj yapılacak duruma göre sonrası yatış tabi aynı macerayı yaşayan var mı aranıZda ne durumdasınız

dolunay84 nasıl oldun?Aynı macerayı geçen yıl ben de yaşadım.O yüzden merak ettim nasıl oldun diye.Umarım iyilerdir ve iyisindir.

Arkadaşlar merhaba ben 29 haftalık rahim açılması sebebıyle erken Doğum yapmış 6 ay çocuğu kuvözde kalmış suanda %92 engelli bir çocuk annesıyım. Suanda ise 11 haftalık hamileyim sizler gibi korkularım oldukça fazla aynı şeyleri Rabbim kimselere yasatmasın. Doktorum serklaj konusunda hiçbirşey soylemedı tek soyledıgı aynı seylerı inş yaşamazsın dı. Sımdı Ankara'da gidebileceğim iyi bir perınatolog araştırıyorum yardımcı olabılırmısınız?

Bence mutlaka dikiş attırın.Tekil gebelik olduğu için sıkıntınız kalmaz.Bir de hep yatın.

dolunay84 nasıl oldun?Aynı macerayı geçen yıl ben de yaşadım.O yüzden merak ettim nasıl oldun diye.Umarım iyilerdir ve iyisindir.
Teşekkür ederim biraz geç oldu ama 26 +6 hft evde yatıştayım Pesser uygulandı bebekler ii şükürler olsun ,senin geçen sene maceran nasıl sonuçlandı

Ben de 25 haftalıkken açılma oldu diye serklaj oldum. Bir haftadır da yatıyorum. Sadece yemek yemek ve wc için kalkiyorum. Umarım vaktini doldurup öyle gelirler kızlarımız.
Doğuma kadar yatacağım. Sadece doktor için dışarı çıkacağım.

Kaçıncı hafta dogum yaptınız peki

Back
X