- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi Hatice9293
Kızlar 7 haftalık ikiz gebeliğim var ve Dr çok mide bulantın olur dedi mide bulantım evet var ama kusma dercesi değil acaba tutunmadılar mı daha çok var kontrole o yüzden çok tedirgin oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 12 kilo aldım 20 günde 15 kilosu geri gitti ama erken doğum benimki 33 haftalıkYeni doğum yapmış bir ikiz annesi olarak şu söylemlerin yanlış olduğunu söyleyebilirim efendim ikiz gebelik yaşayan annelerin çok midesi bulanır(sadece 15.hafta da bir kez Çıkardım) midem bulanmadı. Ağzıma kötü bir tat gelirdi onu da naneli sakızla giderdim. İnan bana tek gebelik olupta sürekli midesi bulanan çok gebe var. Çok kg alırlar hayır 15 kg aldım doğum sonrası 4kg kaldı. O yüzden için rahat olsun.
Mide bulantısı ile ne ikiz gebeliğin ne tutulmanın alakası var canım. Bende ikiz bebek dünyaya getirdim tüp bebekler. Ne bulantım oldu ne kusmam anneme çektim.Kızlar 7 haftalık ikiz gebeliğim var ve Dr çok mide bulantın olur dedi mide bulantım evet var ama kusma dercesi değil acaba tutunmadılar mı daha çok var kontrole o yüzden çok tedirgin oluyorum
27 haftalık ikiz gebeyim bir kez bile bulantım olmadi. Her gebelik aynı seyretmezKızlar 7 haftalık ikiz gebeliğim var ve Dr çok mide bulantın olur dedi mide bulantım evet var ama kusma dercesi değil acaba tutunmadılar mı daha çok var kontrole o yüzden çok tedirgin oluyorum
Evet mesela göbek Benim karnım 16 . Haftadan sonra belirdi tek gebelik geçiren arkadaşlardan daha küçük göbegim vardı. Erken doğum olayı 37+3 te doğum yaptım. Bebeklerin kilosu 2.5 kızım 3 kilo oğlum doğdu. Sezeryanla doğum süt gelmez doğumdan Bir saat sonra iki göğsümden de aynı anda geldi iki bebeğimi aynı anda emzirdim. İkiz bebeklerde bütün öyle böyle olurlari yerle Bir ettim ilk günden itibaren kendimi korkutmadim inandım sonuna kadar Allah'ta yardım etti sağlıklı iki bebeğim varYeni doğum yapmış bir ikiz annesi olarak şu söylemlerin yanlış olduğunu söyleyebilirim efendim ikiz gebelik yaşayan annelerin çok midesi bulanır(sadece 15.hafta da bir kez Çıkardım) midem bulanmadı. Ağzıma kötü bir tat gelirdi onu da naneli sakızla giderdim. İnan bana tek gebelik olupta sürekli midesi bulanan çok gebe var. Çok kg alırlar hayır 15 kg aldım doğum sonrası 4kg kaldı. O yüzden için rahat olsun.
Allah bağışlasın inşallah bende içimi rahat tutucam sağolunEvet mesela göbek Benim karnım 16 . Haftadan sonra belirdi tek gebelik geçiren arkadaşlardan daha küçük göbegim vardı. Erken doğum olayı 37+3 te doğum yaptım. Bebeklerin kilosu 2.5 kızım 3 kilo oğlum doğdu. Sezeryanla doğum süt gelmez doğumdan Bir saat sonra iki göğsümden de aynı anda geldi iki bebeğimi aynı anda emzirdim. İkiz bebeklerde bütün öyle böyle olurlari yerle Bir ettim ilk günden itibaren kendimi korkutmadim inandım sonuna kadar Allah'ta yardım etti sağlıklı iki bebeğim var![]()
Amin inşallah Allah razı olsunOlanda var olmayanda bunun ikizlikle, teklikle alakası yok ki. Bünyeden bünyeye değişir. Hatta bebekten bebeğe bile değişir. İnşallah az bulantısız rahat bir hamilelik geçirirsiniz.
Olmak zorunda değil ben de ikiz gebelik geçiriyorum. Ve hiçKızlar 7 haftalık ikiz gebeliğim var ve Dr çok mide bulantın olur dedi mide bulantım evet var ama kusma dercesi değil acaba tutunmadılar mı daha çok var kontrole o yüzden çok tedirgin oluyorum
Masallah cnim nekadarda şanslısın 1.5 aydir resmen ölüyorum sanki agir bi hastaloga yakalanmış ve son evresini yasiyor gibiyim (Allah korusun tabi) inanilmaz halsizlik bitkinlik agizda aci tat vs say say bitmez sizin gibi hamisleri gorunce inanilmaz ozeniyorum saglikli vaktinde dogsinlar cekeriz artik. Cinsoyetlerini kacta ogrendin?27 haftalık ikiz gebeyim bir kez bile bulantım olmadi. Her gebelik aynı seyretmez
Aman canım her hamilelik kendine özel ben 28.haftaya kadar o kadar rahat geçirdim ki ikiz hamilelik bu muymuş diyordum. 28.haftada sancılarım bi başladı ağzımı açma olaydım keşke. Acilden az önce geldim sancım var diye sürekli hastaneye gidiyoruz erken doğum korkusuna. Inşallah tek derdin bulantı olur boşverMasallah cnim nekadarda şanslısın 1.5 aydir resmen ölüyorum sanki agir bi hastaloga yakalanmış ve son evresini yasiyor gibiyim (Allah korusun tabi) inanilmaz halsizlik bitkinlik agizda aci tat vs say say bitmez sizin gibi hamisleri gorunce inanilmaz ozeniyorum saglikli vaktinde dogsinlar cekeriz artik. Cinsoyetlerini kacta ogrendin?
Cnim vaktinde saatinde saglikli dogurursun inş 32 haftayida atlaysan cok bi risk kalmsz. Aynrn nazara bende cok inanirim haklisin biseyleride cok kurcslamâmak gerek. Inan hala depot ignelerini ve progestan kullaniyirum surekli bi leke risk yeni gecti.Ama inan okadar zorlâniyirumki ba?en istemsizce kendimi aglarken buluyorum.yinede binlerce kez sukurler olsunki icimde atsn 2.kalbe saglikla doğuralım inşAman canım her hamilelik kendine özel ben 28.haftaya kadar o kadar rahat geçirdim ki ikiz hamilelik bu muymuş diyordum. 28.haftada sancılarım bi başladı ağzımı açma olaydım keşke. Acilden az önce geldim sancım var diye sürekli hastaneye gidiyoruz erken doğum korkusuna. Inşallah tek derdin bulantı olur boşver
Cinsiyetleri 11+6da doktorum söylemişti ama ben değişir diye açıkçası bi türlü ikna olmamıştım. En son 22.haftada detaylı ultrasona girince tamam artık değişmez dedim
Bulantılarım 8. Haftadan sonra başladı. Herkeste aynı olacak diye de bir şey yok. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Kızlar 7 haftalık ikiz gebeliğim var ve Dr çok mide bulantın olur dedi mide bulantım evet var ama kusma dercesi değil acaba tutunmadılar mı daha çok var kontrole o yüzden çok tedirgin oluyorum
Kaçıncı haftadasın sen? Ikizlerde progestan en az 34.haftaya kadar kullanılıyor o çok önemli. Proluton depot kullandım ben onu da 27.haftada biraktirdi doktor zaten sonra sancılar başladı. Igneler ilaçlar çok ağır geliyor kullanırken ama sağ salim ilerlemekte katkıları çok büyük.Cnim vaktinde saatinde saglikli dogurursun inş 32 haftayida atlaysan cok bi risk kalmsz. Aynrn nazara bende cok inanirim haklisin biseyleride cok kurcslamâmak gerek. Inan hala depot ignelerini ve progestan kullaniyirum surekli bi leke risk yeni gecti.Ama inan okadar zorlâniyirumki ba?en istemsizce kendimi aglarken buluyorum.yinede binlerce kez sukurler olsunki icimde atsn 2.kalbe saglikla doğuralım inş