İkiz gebelik olanlar bi baksın çok tedirgin oldum

Kaçıncı haftadasın sen? Ikizlerde progestan en az 34.haftaya kadar kullanılıyor o çok önemli. Proluton depot kullandım ben onu da 27.haftada biraktirdi doktor zaten sonra sancılar başladı. Igneler ilaçlar çok ağır geliyor kullanırken ama sağ salim ilerlemekte katkıları çok büyük.
Bugün tam 11 haftalık oldu. 30 haftadan itibaren sancılar oluyor nst yoğun bi sanci çıkmıyorsa önemli değil gerekirse dr nidilat verebilir 37 görürsün bence inş

Bugün tam 11 haftalık oldu. 30 haftadan itibaren sancılar oluyor nst yoğun bi sanci çıkmıyorsa önemli değil gerekirse dr nidilat verebilir 37 görürsün bence inş
Dün 80lere kadar sancı cıktı adalat 2 tane kullanıyordum 4 yaptı doktor ama sancılar düzensiz çok şükür

İkiz olunca bulantı çok olur siye birşey yok bu tamamen yapısal bir durum.Benim ablamın hamileliği tekti ama 2.aydan 5. Aya kadar yataktan kalkamadı mide bulantısından.Yemek bile yapamıyordu ilk bebeğine o derece biz bakıyorduk çocuğa.Burnunda kolonya şişesiyle geziyordu evde halılar kokuyor diye yani demem o ki ikizlik ile bulantının alaksı yok.

Back
X