Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim bende ohss olldum
su anda 6 haftalik hamileyim
11 gun degerim 608 cikmisti cok korkmustum
simdi benim gecti gibi biraz
bana sadece cok su icip yatmammi soylemislerdi
yarin ilk kontrolum var
allah hepimizi korusun
canim bende ohss olldum
su anda 6 haftalik hamileyim
11 gun degerim 608 cikmisti cok korkmustum
simdi benim gecti gibi biraz
bana sadece cok su icip yatmammi soylemislerdi
yarin ilk kontrolum var
allah hepimizi korusun
alakasız olurmu hiç hepimiz bu konuda bişeyler öğrenmek istiyoruz...benim 2.micro denemem 5.gün transferdi.ilkde gebelik oldu ama tek ve 10.hf kan pıhtılaşmasından öldü.şuan iğne kullanıyorum ve ilk anatolia ikinci mayada daoldu memnundum...
alakasız olurmu hiç hepimiz bu konuda bişeyler öğrenmek istiyoruz...benim 2.micro denemem 5.gün transferdi.ilkde gebelik oldu ama tek ve 10.hf kan pıhtılaşmasından öldü.şuan iğne kullanıyorum ve ilk anatolia ikinci mayada daoldu memnundum...
benimde ilk 2 denemem mayada oldu pıhtılaşmadan benimde düşüğüm oldu ama benim 12.gün 88 iken 2 gün sonra 12 ye düşmüştüyani düşük bile değil belki kimyasal gibi bişey oldu
şuan 3.denememde hamileyim bende 7 haftalık iğne kullanıyorum şükür bi sorun yok ınş da olmaz bebişleri alırız kucağımıza