ikiz gebelik ve ohss

yi2635

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
152
0
96
Eskişehir
arkadaşlar mrb bu yolda allah hepimize kolaylık versin 7 haftalık hamieyim

Son düzenleme:
canim bende ohss olldum
su anda 6 haftalik hamileyim
11 gun degerim 608 cikmisti cok korkmustum
simdi benim gecti gibi biraz
bana sadece cok su icip yatmammi soylemislerdi
yarin ilk kontrolum var
allah hepimizi korusun

canim bende ohss olldum
su anda 6 haftalik hamileyim
11 gun degerim 608 cikmisti cok korkmustum
simdi benim gecti gibi biraz
bana sadece cok su icip yatmammi soylemislerdi
yarin ilk kontrolum var
allah hepimizi korusun

geçmiş olsun canım inş yarın hayırlı haberler alırsın..

malese:f bende çok ağrılar çektim hast yatıım bebekleri 6 haf gördüm kalp atışalrını dinlemekte süpriz oldu... şimdi geçti inş bebişler bizimle olur...tek korkum bundan sonrası:nazar

maaşallah arkadaşlar.tedavileriniz nerede oldu.kaçıncı gün transferiydi yazarmıısnız lütfen.konu ile alakasız oldu ama kusura bakmayın :18:

alakasız olurmu hiç hepimiz bu konuda bişeyler öğrenmek istiyoruz...benim 2.micro denemem 5.gün transferdi.ilkde gebelik oldu ama tek ve 10.hf kan pıhtılaşmasından öldü.şuan iğne kullanıyorum ve ilk anatolia ikinci mayada daoldu memnundum...

alakasız olurmu hiç hepimiz bu konuda bişeyler öğrenmek istiyoruz...benim 2.micro denemem 5.gün transferdi.ilkde gebelik oldu ama tek ve 10.hf kan pıhtılaşmasından öldü.şuan iğne kullanıyorum ve ilk anatolia ikinci mayada daoldu memnundum...

benimde ilk 2 denemem mayada oldu pıhtılaşmadan benimde düşüğüm oldu ama benim 12.gün 88 iken 2 gün sonra 12 ye düşmüştüyani düşük bile değil belki kimyasal gibi bişey oldu

şuan 3.denememde hamileyim bende 7 haftalık iğne kullanıyorum şükür bi sorun yok ınş da olmaz bebişleri alırız kucağımıza:49:

Back
X