İkiz gebelik ve takıl sorunu

betican

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
484
43
643
İstanbul
Hocam Merhaba
Bana 19 nisan da 2 adet 3 gün 8 hucreli embryo transferi yapıldı. Adet geçince kese görmeye tüp bebek doktoruma gittim fakat bir kesenin Normal diğerinin çok küçük olduğunu söyledi ve 2 hafta sonra çağırdı. Fakat muayene parası bulamadığım için kendisine gidemedim. Normal bir kadın doğum doktoruna gittim. İlk kesedeki bebek 7+4 günlük ve kalp atışı normaldi. Fakat diğeri kalp atışı zayıf ve bradikadi ve 6 haftalik 10 gün fark var dedi . 1 hafta Sonra kontrole çağırdı. Tekrar gittiğimde Başka bir doktor baktı ve ilk bebek normalden diğeri yine büyümemis ve bradikadi dedi 1 hafta Sonra tekrar çağırdı. Muhtemelen bu bebek Yaşamaz dedi. Bu arada hala clexane 0.8 mg estrofem dekort ve folbiol kullanıyorum. Clexane yi 0.4 olarak vur dedi.
Benim sormak istediğim maddi imkansizliktan dolayı hala doktoruma gidemiyorum diğer doktorla devam etmem sorun olur mu ve gelişmeyen bebeğin durumu sizce ne olur
Birde ilaçları ne kadar daha kullanmak gerekir.
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…