- 20 Ocak 2015
- 40
- 5
- 34
- Konu Sahibi minelmiaaa
Arkadaslar ben 10+3 hamileyim.gebeligim besinci hafta belli oldu.ve bir hafta sonra siddetli kanama ile parca düsürdüm acile gittigimde ikiz gebelik dendi biri düsmüs olabilir dedi doktorlar.iki gün sonra tekrar cagirmislardi gittigimizde ücüzmüs biri düsmüs dendi ama diger kese görünen kesenin arkasinda demisti doktorum.tam bir ay gecti iki gün önce yine siddetli bi kanama gecirdim ve yine hastanede aldik solugu.dr.tek bebek var dedi ama karnimdan muayene etti.önceki ay karnimdan belli olmamisti vajinadan muayeneyle ikiz demislerdi.benim merak ettigim bebegin biri rahim kanalina yerlestiyse karindan ultrasonla gözükmeme ihtimali olur mu yada hala diger kesenin arkasinda olabilir mi.tek yumurta ikizleri gec belli olabiliyo diye biliyorum ben.bu ücüncü gebeligim öncekilerde hic böyle bisey yasamadim.karnim cok sis ve son kanamadan sonra karnimin icleri cok aciyo.yatip kalkmakta zorlaniyorum.tek gebelik de olsa bukadar zor gecme söz konusu olabilir mi.ikiz gebelik yasayanlar da böyle sorunlariniz oldu mu?arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.