- Konu Sahibi kelebekkk89
Coraspirini neye göre verdiler pıhtılaş mı mı vardıBen oksapar hic kullanmadim coraspin kullanmistim 7. Hafta yogun bir kanamam olunca onu da kestiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coraspirini neye göre verdiler pıhtılaş mı mı vardıBen oksapar hic kullanmadim coraspin kullanmistim 7. Hafta yogun bir kanamam olunca onu da kestiler
İnşaAllah sadece doktorumda kafam karışıyor artık başlarda iyiydi ancak bu 3. Transferim olacak ne ekstra bir kan tahlili ne bişey istemediRAbbim yardimcin olsun ama insallah guzel olacak hic korkmayin
canım benim bir aşılama 2 tüp bebek geçmişi var bu 3. denememdi pgt yaptırdım embriyolarıma birisi iyi kaliteydi birisi orta kaliteydi ikisi de tuttu çok şükürSizin kaçıncı tramsferinizdi ve kalşteleri nelerde bu son transferinizin
canım ben başında oksapar 4000 ve ecopirin verdi 8. hafta kesti oksaparı ecopirine devam ediyorum hala sen pıhtılaşma için test yaptırdın mı hiç canımBen oksapar hic kullanmadim coraspin kullanmistim 7. Hafta yogun bir kanamam olunca onu da kestiler
Benimde 3. Transferim olacak dondurulmuş embriyoları pgt ye gönderiyorlar mıcanım benim bir aşılama 2 tüp bebek geçmişi var bu 3. denememdi pgt yaptırdım embriyolarıma birisi iyi kaliteydi birisi orta kaliteydi ikisi de tuttu çok şükür
hiç bilmiyorum ben bu denememde başka bir doktorla sıfırdan başladım donmuşa yapılıyor mu bilgim yok o yüzdenBenimde 3. Transferim olacak dondurulmuş embriyoları pgt ye gönderiyorlar mı
Pgtye ne zaman hangi aşamada gönderildihiç bilmiyorum ben bu denememde başka bir doktorla sıfırdan başladım donmuşa yapılıyor mu bilgim yok o yüzden
embriyolar oluştu 5. günr gelenlerden parça alındı ve dondoruldu alınan parçalar gönderildi hemen pgt işlemi direk embriyo oluşunca yapıldıPgtye ne zaman hangi aşamada gönderildi
Maliyeti ne kadardı peki birde hangi hastanede hangi şehirde transfer oldunuzembriyolar oluştu 5. günr gelenlerden parça alındı ve dondoruldu alınan parçalar gönderildi hemen pgt işlemi direk embriyo oluşunca yapıldı
Pıhtılaşma durumum olduğu için (heterezigotluklar var panelde) doğuma kadar devam inşallahselamlar benimde bugün 9+0 ikiz gebelik oksapar kullanıyor musunuz peki benim doktorum 8. hafta bıraktırdı ama ikiz gebelerin çoğu kullanıyor sanırım
izmir irenbe tüp bebek merkezinde alper bilerde tedavi oldum embriyo başına ücret alınıyor ben 8 embriyo gönderdim 10 ekimde 62.500 ödemişimMaliyeti ne kadardı peki birde hangi hastanede hangi şehirde transfer oldunuz
canım bende de iki gen heterozigot çıktı ama oksaparı bıraktırdı kafamı o karıştırdıPıhtılaşma durumum olduğu için (heterezigotluklar var panelde) doğuma kadar devam inşallah![]()
Becanım bende de iki gen heterozigot çıktı ama oksaparı bıraktırdı kafamı o karıştırdı
Benim pai, leiden V ve mhtfrlerden biri heterezigot belki durum etkilemiştir, siz yine bir danışın doktorunuza ama endişe de etmeyincanım bende de iki gen heterozigot çıktı ama oksaparı bıraktırdı kafamı o karıştırdı
benim mthfr ikisi heterozigot çıktı sadace doktor genelde herkeste böylr sorun yok dedi ama işte insan rahat edemiyorBe
Benim pai, leiden V ve mhtfrlerden biri heterezigot belki durum etkilemiştir, siz yine bir danışın doktorunuza ama endişe de etmeyin![]()
Tahmin ettim, hiç ilişkilendirmeyen doktorlar da var evet özellikle MTHFRleri. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalımbenim mthfr ikisi heterozigot çıktı sadace doktor genelde herkeste böylr sorun yok dedi ama işte insan rahat edemiyor
inşallah canım valla hamilelik zaten bizim için çok stresli birde ikiz olunca herkes korkutuyor düşün düşün insan kafayı yiyor rabbim bize güç kuvvet sağlıklı doğumlar nasip etsinTahmin ettim, hiç ilişkilendirmeyen doktorlar da var evet özellikle MTHFRleri. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım![]()
Amin çok iyi anlıyorum, bebeklerimiz Allaha emanet olsun, ona emanet olan zayii olmazinşallah canım valla hamilelik zaten bizim için çok stresli birde ikiz olunca herkes korkutuyor düşün düşün insan kafayı yiyor rabbim bize güç kuvvet sağlıklı doğumlar nasip etsin
Merhabalar doktorunuzdan memnun kaldınız mı nasıl sonuçlandı? Merkez ile ilgili bir problem yaşadınız mı acaba bende Alper beyle sürece başlayacağım sanırımizmir irenbe tüp bebek merkezinde alper bilerde tedavi oldum embriyo başına ücret alınıyor ben 8 embriyo gönderdim 10 ekimde 62.500 ödemişim
ben çok memnun kaldım her şeyden hemşireler aşırı sempatik herkes çok güler güzlü ve anlayışlı hala alper beyle devam ediyorum gebeliğe deMerhabalar doktorunuzdan memnun kaldınız mı nasıl sonuçlandı? Merkez ile ilgili bir problem yaşadınız mı acaba bende Alper beyle sürece başlayacağım sanırım