İkiz gebelikte 2'li test

junemayapril

junemay
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
457
346
53
Merhaba arkadaşlar, çoğul hamilelikte 2'li test bakılıyor mu, yoksa bakılmıyor mu? Geçmiş konuları taradigimda tam net bir sonuca ulaşamadım. bazı Dr lar risk hesaplama için onerse de, bazıları gerek duymuyor.
Ben 10 haftaligim. Bugün kendi dr.um da 2 hafta sonra ikili teste bakmayacağıni sadece ense kalınlığı ölçümü yapacağını soyledi. Bir dr a daha gidiyorum ama ona randevum 2 hafta sonra, gittiğimde düşüncesini öğreneceğim.

Sizler ne yaptınız?

Benim doktorum yapalom mi dedi biz istemedik. Kizimda da yaptirmadim. Sonyc kotu çıksa da yavrularima kiyamam dedim gerek yok o zaman dedi.

Yapmıyor doktorlar yanıltıcı oluyormuş
Perinatoloğa yönlendirdi benim dr ayrıntılı tarama yapacakmış ultrason cihazıyla

Bana yapmadı doktorum ikizlerde yapılmaz yanıltıcı olur dedi. Detaylı ultrasona bakıldı sadece. 3'lü ve 4'şü tarama da yapılmadı.

İKizlere 2li 3lü test filan yapılmıyor, benim doktorum perinatolog ve bana nifty test önerdi onu yaptırdım çok şükür bi risk çıkmadı. Sen de bi araştır maliyetli ama en güvenilir test nifty testi

Bana yapmadı doktorum ikizlerde yapılmaz yanıltıcı olur dedi. Detaylı ultrasona bakıldı sadece. 3'lü ve 4'şü tarama da yapılmadı.
Bana da Serenity test yaptırdı doktorum bana anlatıldığına göre ikizlerde de sıkıntısız aynı güvenilirlik oranıyla çalışıyorumuş. %99.98 demişlerdi.

Bana da Serenity test yaptırdı doktorum bana anlatıldığına göre ikizlerde de sıkıntısız aynı güvenilirlik oranıyla çalışıyorumuş. %99.98 demişlerdi.

Ense kalınlığı sınırda çıktığı için cvs yaptırdım iki bebeğe de, sonuç bekliyoruz, çok zor bir süreç, diğer testlerin sağlıklı olmayacağını aöylediker eğer köyü çıkarsa hangi bebek de diye şüphe oluşuyormuş,,, cvs testi yaptıran var mı aranızda

Merhaba çoğul gebeliklerde hormon seviyesi yüksekliği nedeni ile 2li ve 3lü test yapılmıyor onun yerine 18. İle 23. Hafta aralıgında nekdr erken yapılırsa okadar iyi tabiki detaylı ultrasonda bebeklerin organ gelişimlerine bakılıyor. Detaylı ultrasonu normal bir dra değilde eğitimini almıi perinatologa yaptırırsanız çok daha iyi olur. Sağlıkla dogsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…