Ikiz gebelikte bebeklerin birinin kalbi neden daha yavaş ;(

elif ece 007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
865
261
33
Arkadaslar boyle bisey gelen var mi başına.aklıma takıldı.asagida olanin kalbi daha sessuz yavas atti bugun 7haftalik oldular.yukardaki cok guzel atti ama.Insallh bi sorun yoktur

Kızların kalbi daha hızlı erkeklerinki daha yavaş atar diye biliyorum ben içini ferah tut.

Sagol canim.bugun sonuçlar için gittigim de yine sordum doktoruma hiç bi sıkıntı yok dedi.Rabbim sağlıklı sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin

Bizim doktor biri altta ondan sesi hafif boguk geliyor dedi. Durus pozosyinu ilede alakali olabilir

13 deyiz biz.. ama bende kotuyum bulanti filan bende de var. Ilac kullanıyorum bulanti icim.oda uyku yapiyor

Kızlar ikiz olduğu ne zaman anlaşıldı? ve hcg değeriniz adet gununuzde oldukça yuksek mıydı? Bir de ikiz olunca 2 kese mı oluyor mutlaka? Çok soru sordum o_O

Kızlar ikiz olduğu ne zaman anlaşıldı? ve hcg değeriniz adet gununuzde oldukça yuksek mıydı? Bir de ikiz olunca 2 kese mı oluyor mutlaka? Çok soru sordum o_O
Keseye bakılınca canim iki kese gözüktu.git gide birden artti benim ki.ben tup bebek tedavisi gördüm.2embriyoydu zatn..ama tek kese de de tabiki 2bebek olabilyo

Keseye bakılınca canim iki kese gözüktu.git gide birden artti benim ki.ben tup bebek tedavisi gördüm.2embriyoydu zatn..ama tek kese de de tabiki 2bebek olabilyo
Anladım canım çok teşekkürler cevabın için,benim adet günümde hcg 3953tü baya yüksekti 2 gün sonra keseyi gördük tekrar ölcüme gerek yok dedi doktor.acaba ikiz mi dedim de :KK48: Allah evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Allah'ım olmayanlara da nasip etsin:KK68:

Anladım canım çok teşekkürler cevabın için,benim adet günümde hcg 3953tü baya yüksekti 2 gün sonra keseyi gördük tekrar ölcüme gerek yok dedi doktor.acaba ikiz mi dedim de :KK48: Allah evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Allah'ım olmayanlara da nasip etsin:KK68:
Amin canim insallah hepimizinkini..evet bayag yüksekmiş kalp atışlarında belki iki kalp atar:)

Back
X