İkiz gebelikte Beta hcg ge nasıl artıyor kızlar

b9096brc

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
662
181
23
30
Benim bir gün arayla yaptım test dün 10.5 bugün ise 28.85 daha çok yeni evet daha çok küçük ama bilmiyorum sağlıklı mı olur ya da başka bir şey mi olur değerinin yükselmesi nasıl rüyamda da ikiz gebelik görmüştüm ama merakımdan soruyorum sizleri kusura bakmayın

Benim bir gün arayla yaptım test dün 10.5 bugün ise 28.85 daha çok yeni evet daha çok küçük ama bilmiyorum sağlıklı mı olur ya da başka bir şey mi olur değerinin yükselmesi nasıl rüyamda da ikiz gebelik görmüştüm ama merakımdan soruyorum sizleri kusura bakmayın
Adete kaç gün kala öğrendiniz

Beta hcg ikiz gebelik hakkında fikir vermez, yanıltır. Anlamanın en garanti yolu kese muayenesi.

Ben kediminkileri yazayim. 27 ocak -19
1 subat - 541
2 subat - 816(adet gunu)
5 subat -2610
Daha da baktirmadim. Ikizler

4bindi baktigimda iki gun sonra 20 bin oldu.ikizler
Hic kanamaniz oldumu? Benimde ikiz, kesenin biri kucuk dedi drum,
Dun de kanamam oldu kan uyusugu gbi pelte,
İgne vurundum kalcadan kanamam durdu.

cok endiseliyim ikiz yazmissiniz sizin hc kanmaa flan oldumu die sormak istedm

Hic kanamaniz oldumu? Benimde ikiz, kesenin biri kucuk dedi drum,
Dun de kanamam oldu kan uyusugu gbi pelte,
İgne vurundum kalcadan kanamam durdu.

cok endiseliyim ikiz yazmissiniz sizin hc kanmaa flan oldumu die sormak istedm
benim bebeklerim ucuzdu .birinin gelisimi kotuydu kalbi cik yavas atiyordu onu kaybettim diger iksii saglikla devam etti .ama o surecte cok arastirmistim kanama cogu kiside oluyor bol bol yatin dinlenin.Allah saglik hayirli omur versin bebeklerinize

Back
X