- 14 Eylül 2020
- 662
- 181
- 23
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete kaç gün kala öğrendinizBenim bir gün arayla yaptım test dün 10.5 bugün ise 28.85 daha çok yeni evet daha çok küçük ama bilmiyorum sağlıklı mı olur ya da başka bir şey mi olur değerinin yükselmesi nasıl rüyamda da ikiz gebelik görmüştüm ama merakımdan soruyorum sizleri kusura bakmayın
Daha 4 yada 5 gün varAdete kaç gün kala öğrendiniz
Daha çok yeniDaha 4 yada 5 gün var
Evet evet bakalım nolacak inşallah tutarDaha çok yeni
Benim adetim gecikti 2. gün tahlil verdim 830 küsür çıktı.
Sizin çok yeni
Onun içim daha çok uzun yol var teşekkür ederimBeta hcg ikiz gebelik hakkında fikir vermez, yanıltır. Anlamanın en garanti yolu kese muayenesi.
Ikiz gebelikse 3000lere gelince kesenin gözükmesi gerekir. Tek gebeliklerde 1500 2000li değerlerde gözüküyorOnun içim daha çok uzun yol var teşekkür eder
Haklısınız ben daha değerin yükselip yükselmeyeceğinden emin olamıyorum ama bılgı edinmek istedimIkiz gebelikse 3000lere gelince kesenin gözükmesi gerekir. Tek gebeliklerde 1500 2000li değerlerde gözüküyor
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahHaklısınız ben daha değerin yükselip yükselmeyeceğinden emin olamıyorum ama bılgı edinmek istedim
Ben kediminkileri yazayim. 27 ocak -19Benim bir gün arayla yaptım test dün 10.5 bugün ise 28.85 daha çok yeni evet daha çok küçük ama bilmiyorum sağlıklı mı olur ya da başka bir şey mi olur değerinin yükselmesi nasıl rüyamda da ikiz gebelik görmüştüm ama merakımdan soruyorum sizleri kusura bakmayın
masallah cok ıyıBen kediminkileri yazayim. 27 ocak -19
1 subat - 541
2 subat - 816(adet gunu)
5 subat -2610
Daha da baktirmadim. Ikizler
Oooo çok iyiii4bindi baktigimda iki gun sonra 20 bin oldu.ikizler
saolun tedavi gebeligi oldugu icin ikiz bekliyorduk zaten .Allah gonlunuze gore versinOooo çok iyiii
Aminn. İnşallahhhsaolun tedavi gebeligi oldugu icin ikiz bekliyorduk zaten .Allah gonlunuze gore versin
Merhaba, hic kanamaniz oldumu?Ben kediminkileri yazayim. 27 ocak -19
1 subat - 541
2 subat - 816(adet gunu)
5 subat -2610
Daha da baktirmadim. Ikizler
Hic kanamaniz oldumu? Benimde ikiz, kesenin biri kucuk dedi drum,4bindi baktigimda iki gun sonra 20 bin oldu.ikizler
benim bebeklerim ucuzdu .birinin gelisimi kotuydu kalbi cik yavas atiyordu onu kaybettim diger iksii saglikla devam etti .ama o surecte cok arastirmistim kanama cogu kiside oluyor bol bol yatin dinlenin.Allah saglik hayirli omur versin bebeklerinizeHic kanamaniz oldumu? Benimde ikiz, kesenin biri kucuk dedi drum,
Dun de kanamam oldu kan uyusugu gbi pelte,
İgne vurundum kalcadan kanamam durdu.
cok endiseliyim ikiz yazmissiniz sizin hc kanmaa flan oldumu die sormak istedm