Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef benm kuzenim yaşadı ve ikizleri 5 aylıkken birinin gelişimi durdu önce bir işlem uyguladılar diğer bebeğin damarlarını yaktılar diğeri daha çok beslensn diye olmadı. İkisini de aldılar. Ama tek yumurta ikizi değilse diğerinin kurtarılma şansı var. Rabbim ikisini de sana bağışlasın inşallahBebeklerimden ikisinde de kalp atışı vardu ama bgn öğrendm ki gelişimi durmş diğer bebeğim 10 haftalık olurken diğer bebeğim 8 haftalık 5 gnlük kalmş.
Böyle durum yaşayan var mı.
Ay yaaMalesef benm kuzenim yaşadı ve ikizleri 5 aylıkken birinin gelişimi durdu önce bir işlem uyguladılar diğer bebeğin damarlarını yaktılar diğeri daha çok beslensn diye olmadı. İkisini de aldılar. Ama tek yumurta ikizi değilse diğerinin kurtarılma şansı var. Rabbim ikisini de sana bağışlasın inşallah![]()
Ay inşallahucuzlerim vardi size yakin haftalarda birini kaybettik ikisi saglikla dogdu problem olmaz Allahin izniyle
İnşallah canımAy yaa![]()
benm ayrı yumurta canım inşallah bi şey olmaz, kuzenine de Allah tekrar nasip etsin inşallah
![]()
Yaa insallah bi şey çıkmaz canım dur bakalım bi arkdşm içinde ense kalınlığı var dediler sıvı alındı bakıldı şükür bi şey çıkmadı inşallah sizinde öyle olurBenim birinin ense kalınlığı çok yüksek çıktı. Biyopsi alındı. Koryonvillüs örneklemesi yapıldı. Anomali riski yüksek. Redüksiyon yapılıp gelişmi durdurulabilir. Keşke ben de şu günleri yaşayacağıma kendiliğinden dursaydı. Hep kendi yaşadığımız çok kötü geliyor ama inan ben senn yerinde olmak isterdim. 2 gündür ağlıyorum.
Gelişimii durmş dediler canım şehit hastenesinde de dr um olsn die gittim dr bakınca emin olmak için radyoloji ultrasonuna gönderdi orda keisnleşti zaten bakınca ben bile anladım diğer bebeğim büyüktü diğerine göre.Kalbi durmuş mu acaba
İkizlerde arada fark olabiliyor da ondan dedim benim de birisiniz 1 hafta sonra kalbi attı. Doğarken de 2 hafta farkla doğdular. Allah nasıl nasip edip hayırlısı olacaksa öyle olsun canım ikiz zor her şekilde güzelliği de var tabi ama zorluğu da iki katı.Gelişimii durmş dediler canım şehit hastenesinde de dr um olsn die gittim dr bakınca emin olmak için radyoloji ultrasonuna gönderdi orda keisnleşti zaten bakınca ben bile anladım diğer bebeğim büyüktü diğerine göre.
Benim de öyle canım kalp atışı 1 hafta sonta duyuldu diğerinin son kontrolde yakalamş dedi dr biribrini dedi. Dün de işte ayrıntılı radyoloji ultrasonunda keisnleşti kalbi atmadığı. Ben zaten çok korkuodm ikizfeb risklerinden hayırlısı da buymş diğer bebeğe bi şey olmaz inşallahİkizlerde arada fark olabiliyor da ondan dedim benim de birisiniz 1 hafta sonra kalbi attı. Doğarken de 2 hafta farkla doğdular. Allah nasıl nasip edip hayırlısı olacaksa öyle olsun canım ikiz zor her şekilde güzelliği de var tabi ama zorluğu da iki katı.
Olmaz canım inşallah çok var böyle malesef. Sağlıkla doğsun inşallahBenim de öyle canım kalp atışı 1 hafta sonta duyuldu diğerinin son kontrolde yakalamş dedi dr biribrini dedi. Dün de işte ayrıntılı radyoloji ultrasonunda keisnleşti kalbi atmadığı. Ben zaten çok korkuodm ikizfeb risklerinden hayırlısı da buymş diğer bebeğe bi şey olmaz inşallah![]()
![]()
Erken haftalarda bebeklerden birini kaybederseniz diğerini sağlıklı doğurma şansınız çok daha yüksekAy yaa![]()
benm ayrı yumurta canım inşallah bi şey olmaz, kuzenine de Allah tekrar nasip etsin inşallah
![]()
Öyle miymiş şu an tek isteğim sağlıklı olması bu bebeğimin inşallah sağlıcakla gelirErken haftalarda bebeklerden birini kaybederseniz diğerini sağlıklı doğurma şansınız çok daha yüksek
Evet canım bebeğin biri 8.haftada kalıyor diğeri sağlıklı doğuyor. Ilerleyen haftalarda birini kaybetmek sıkıntılıÖyle miymiş şu an tek isteğim sağlıklı olması bu bebeğimin inşallah sağlıcakla gelir![]()
![]()
Demek istediğinizi tam anlamadım ama kusura bakmayın, rahmimde zaten birden fazla embriyo vardı 2 embriyo transfer edildi 2 sinin de kalp atışı olmuştu nasip olmadı diğeri kalp atımı durdu küçüldü bile kesesi. Nie ikiz üçüz die söylenim olsun ki embriyo fazlaysa ne kadr embriyo varsa o kadr söylenir.Kaybolan ikiz sendromu, hamileliğin erken veya geç döneminde meydana gelebilecek bir durumu ifade eder. Kaybolan ikiz sendromu bir tür düşüktür .
Rahminizde birden fazla embriyo gelişiyor gibi göründüğünde, ikizleri veya bazı durumlarda üçüzleri veya daha fazlasını taşıdığınız söylenebilir.