İkiz gebelikte folik asit kullanımı ne olmalı

Farmalelion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
46
33
3
35
Merhaba arkadaşlar ben ikizlere hamileyim ama folik asit yerine doktorum aşırı bulantı ve kusmalara premisis diye bi ilaç verdi onun içinde folik asit varmış. Benim merak ettiğim ikiz hamilelikte folik asit alımı ne kadar olmalı normal gebeler 400 alıyo ikizlerde 800 mü olmalı ?

Ya banada tüp bebek doktoru imom omega verdi içinde 400 mg folik asit varmış ayrıca folik asit kullanmıyorum kanamam falan olunca kadın Doğum doktoruna hep sormayıda unuttum

Ya banada tüp bebek doktoru imom omega verdi içinde 400 mg folik asit varmış ayrıca folik asit kullanmıyorum kanamam falan olunca kadın Doğum doktoruna hep sormayıda unuttum
Folik asit kullanmayı ihmal etme kullan . Bende içitiğim ilacın içinde varmış diye kullanmıyorum ama sabah akşam vermiş ikiz diye mi öyle verdi o yüzden bu konuyu açtım saolsun arkadaşların da hiç birisi yardımcı olmamış

Kafama göre almakta istemedim pazartesi gitcem inş sorcam kullandığım ilacın içeriğine göre hamilelikte tüm hepsi yeterli dozda ama ikizlerde fazla alınıyorsa eksik kalıyor malesef .. düşük yapma korkusundan hiç onu sormak aklıma gelmedi

Aynen bende onu sormayı akıl edemedim bende sorcam

Cnm ben doktora sordum bugun folik asit almıyorum ama kullandığım vitaminde var sorun olurmu ayrı almamam dedim gerek Yok vitaminin içinde var devam et ona dedi:)

Kızlar bu ay yumurtlama dönemine göre denedik 5 gün sonraya doktora gidicem genel kontrol için sizce kandan eğer varsa gebelik belli olrmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…