- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
- 18
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Canım transfer olduğum hastane bana araçla 15-20 dk mesafedeydi benimle birlikte transfer olan bir kişi daha vardı ve ilçeden gelmişti bir buçuk saatlik yoldu onunki mesela hatta hastane de kalmak istedi ama doktor gerek görmedi yavaş yavaş gidin hiç birşey olmaz içini ferah tut demişti ona bilmiyorum ne oldu sonucu ben eşimle kendi aracımızla çok yavaş gitmiştik eve annemde yattım ben 3 gün daha sonra günlük hayatıma Yavaş yavaş dönmeye başladım tabi iş yapmak vs değil hareket olarak ama yinede dikkat ettim mesela 4.gündü galiba duş aldım 5.gün herkehangi bir sorun olmadığı için kendimide iyi hissedince kendi evime geldim hastanede zaten 2 saat yatırdılar altıma yastik koyup o süre icerisinde hiç kalkmamam gerekiyordu mesela ama dayanamadım tuvalete 45.dk da kalktım yavaşça ihtiyacimi hallettim geri yattım çok şükür birşey olmadı rabbimin korudugunu hiç birşey korumaz içini ferah tut o yüzdenRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bide bir kaç saat yol gitmem gerekecek transfer için yol etkiler mi embriyoları koyduktan sonra ne yaptınız ben baya korkuyorum![]()