- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Canım git bak bi ne diyo dr kalp atışını ve keseyi görürsen bende salı gidiyimAy canım senin de baya yüksekmiş :) inşallah güzel haberler alırız . Ben pzt gidicem dr a değerim Baya yüksek çıktı ya pzt ye kadar kalp atışını da duyarız inşallah)
tmm canım söylerim bugunCanım git bak bi ne diyo dr kalp atışını ve keseyi görürsen bende salı gidiyim
Gittin mi kız doktoratmm canım söylerim bugun
aaa evet ben söyliycektim sana unuttum canım. gttik evet karından ultrasonla baktı. keseyi ve yolk sac ı gördük çok şükür. kalp atımalrı için 10 gün sonra çağırdıGittin mi kız doktora
bu arada senin belirtilerin başladı mı canımGittin mi kız doktora
Hayırlı olsun canım tek mi bebek sormadın mı :) yok kız burnumun içi şişmiş ve gazım var öyle bulantı falan olsada az yesem diyorum ama nerdeaaa evet ben söyliycektim sana unuttum canım. gttik evet karından ultrasonla baktı. keseyi ve yolk sac ı gördük çok şükür. kalp atımalrı için 10 gün sonra çağırdısenin nasıl gidiyor ?
Hayırlı olsun canım tek mi bebek sormadın mı :) yok kız burnumun içi şişmiş ve gazım var öyle bulantı falan olsada az yesem diyorum ama nerde
Hadi hayırlısı olsun canım kaç kilosun ilk bebiş mi?ahaha. ben de aynı yaa yemeye devam ediyorum. 2 gündür sabah kalkınca hafif bi bulantı oluyo 1 saat sonra geçiyor. rahatım yani o konuda. bi de göğüslerim sızlıyo. dokunmadan da sızlamaya başladılar. belirtilerimi az da olsa görünce herşey yolunda deyip rahatlıyorum kese tek görünüyordu canım. tek bebişimiz olacak inşallah
evet canım ilk bebişimiz inşallah. 54 kiloyla hamile kaldım sen ?Hadi hayırlısı olsun canım kaç kilosun ilk bebiş mi?
Benim 2. canım 50yim ama yine 70leri geçmekten korkuyorumevet canım ilk bebişimiz inşallah. 54 kiloyla hamile kaldım sen ?
yok canım geçmezsin merak etme 20 kg almak için çok çok uğraşmak lazımBenim 2. canım 50yim ama yine 70leri geçmekten korkuyorum
Evet canım iştah yüzünden günde 10 kere yiyodum inş bunda öyle olmam oruçta ne yapacaz ya :/yok canım geçmezsin merak etme 20 kg almak için çok çok uğraşmak lazımben de bi problem olmazsa 8-10 kg dan fazla almak istemiyorum
evet ben de onu düşünüyorum ama ben gebe kaldığımdan beri iki öğün arası 4 saati geçince şekerim düşüyor elim ayağım titriyor. yani bi de bebeğin gelişimi için en kritik dönemlerdeyiz ilk 3 ay .. valla tutmasam mı demiyor değilimEvet canım iştah yüzünden günde 10 kere yiyodum inş bunda öyle olmam oruçta ne yapacaz ya :/
Allah yardım eder inş canım tutup bakıcaz artık duruma göreevet ben de onu düşünüyorum ama ben gebe kaldığımdan beri iki öğün arası 4 saati geçince şekerim düşüyor elim ayağım titriyor. yani bi de bebeğin gelişimi için en kritik dönemlerdeyiz ilk 3 ay .. valla tutmasam mı demiyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?