ikiz gebelikte kan degeri

Ay canım senin de baya yüksekmiş :) inşallah güzel haberler alırız . Ben pzt gidicem dr a değerim Baya yüksek çıktı ya pzt ye kadar kalp atışını da duyarız inşallah )
Canım git bak bi ne diyo dr kalp atışını ve keseyi görürsen bende salı gidiyim

aaa evet ben söyliycektim sana unuttum canım. gttik evet karından ultrasonla baktı. keseyi ve yolk sac ı gördük çok şükür. kalp atımalrı için 10 gün sonra çağırdı senin nasıl gidiyor ?
Hayırlı olsun canım tek mi bebek sormadın mı :) yok kız burnumun içi şişmiş ve gazım var öyle bulantı falan olsada az yesem diyorum ama nerde

Hayırlı olsun canım tek mi bebek sormadın mı :) yok kız burnumun içi şişmiş ve gazım var öyle bulantı falan olsada az yesem diyorum ama nerde
ahaha. ben de aynı yaa yemeye devam ediyorum. 2 gündür sabah kalkınca hafif bi bulantı oluyo 1 saat sonra geçiyor. rahatım yani o konuda. bi de göğüslerim sızlıyo. dokunmadan da sızlamaya başladılar. belirtilerimi az da olsa görünce herşey yolunda deyip rahatlıyorum kese tek görünüyordu canım. tek bebişimiz olacak inşallah

Hadi hayırlısı olsun canım kaç kilosun ilk bebiş mi?

Evet canım iştah yüzünden günde 10 kere yiyodum inş bunda öyle olmam oruçta ne yapacaz ya :/
evet ben de onu düşünüyorum ama ben gebe kaldığımdan beri iki öğün arası 4 saati geçince şekerim düşüyor elim ayağım titriyor. yani bi de bebeğin gelişimi için en kritik dönemlerdeyiz ilk 3 ay .. valla tutmasam mı demiyor değilim

Allah yardım eder inş canım tutup bakıcaz artık duruma göre

Kimse kan değerlerinden sonra ikiz mi tek mi olduğuna dair dönüş yapmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…