Ikiz gebelikte kanama

charla

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.287
1.560
Herkese merhaba. 6 hafta 5 günlük gebeyim. Dün sabah acık kahverengi sümüksü akıntı üstünde birkaç damla kırmızı kan gelince doktorum acile gönderdı. Yapilan Beta hcg testinde değerim 97828 çıktı. Haftama uygun değer olduğu söylediler. Ve bunun için ultrason ayarlayıp eve yolladılar. Bugünkü ultrasonda düşük haberı beklerken ikizlere gebe Olduğum belirlendi. Hem Sevinçten hem şoktan baya bi Ağladım. Kanama için bir sebep bulamadılar. Bebeklerin biri 6+2 diğeri 6+3 cikti. Kalp atışlarını gördük. Benimle aynı durumda olan arkadaşla varmı? Lütfen yardım. Bu arada kanamam kahverengine döndü. Birkaç gün ıcınde geçer dediler. Rahimde kanama olmadığını söylediler. Herkese şimdiden teşekkürler.

Canım hayırlı olsun. Allah kucağına almayi nasip etsin. Benim ilk üç lekelerin vardi. Doktorum Ultrason la bakıp Rahimde küçük kanama görmüştü. Ilk üç ay ıgne kullandım. Dmem o ki bir şey olsa doktorun görurdu. Sen takma kahve rengi leke olabilir zaten sorun teşkil etmiyo miktar artmadikca. Sen kırmızıya dönerse hemen doktorun ara gerisini dert etme lütfen .tekrar hayırlı olsun :)

Canım hayırlı olsun. Allah kucağına almayi nasip etsin. Benim ilk üç lekelerin vardi. Doktorum Ultrason la bakıp Rahimde küçük kanama görmüştü. Ilk üç ay ıgne kullandım. Dmem o ki bir şey olsa doktorun görurdu. Sen takma kahve rengi leke olabilir zaten sorun teşkil etmiyo miktar artmadikca. Sen kırmızıya dönerse hemen doktorun ara gerisini dert etme lütfen .tekrar hayırlı olsun :)
Cok sagol canim. Allahim insallah o gunleri gosterir.

hayirli olsun bagzen boyle akinti hafif kanama falan olabiliyor bi ikizmis ondanda olmus olabilir dikkat et ve cinsel iliskide bulunma sorunun gecesiye kadar oda kanamaya sebep olabiliyor.

hayirli olsun bagzen boyle akinti hafif kanama falan olabiliyor bi ikizmis ondanda olmus olabilir dikkat et ve cinsel iliskide bulunma sorunun gecesiye kadar oda kanamaya sebep olabiliyor.
Sagol canim. Suan icin cinsel iliski yasak. Kahverengi akintida sadece idrardan sonra silince geliyor. Insallah hemen gecer. Insan ister istemez stres yapiyor.

rahat ol dikkat et bol bol dua et.alahim evlatlarini kucagina almayi nsaip etsin sana ve tum anne adaylarina insallah

X