İkiz gebelikte kese geç mi görünür

Gmz35hsn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
38
9
36
Merhaba kızlar
İkiz gebelikte kese geç mi görünür ikiz anne adayları tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim

Benim beta hcg degerim 1500 oldugu gun iki keseyi de gorduk. 5 haftalik hamileydim. 6. Haftada da ikisinin de kalp atisini duyduk cok şükür. Umarim yardimci olur.

Çok teşekkür ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah benimde değerim adetimden 1 gün sonra 360 dı 3 gün sonra 2521 çıktı ama kese görünmedi ve çok kısa sürede bu kadar artış çoğul gebelikte oluyormuş sanırım

Ben ilk kontrolume gittigimde 6+1deyim. O zaman iki kese de net bir sekilde görülmüştü.. sadece bi kesedeki bebegin kalp atisi alindi birinin ki alinamamisti o zaman. Bir hafta sonra diger bebegimin kalp atisini da duyduk elhamdullilah..

3 gun sonra 2500 cıkması normal cunku hergun bir onceki gunun 2 katı civarı artması brklenir

Size bisey danisicam adetim 18 gun gecti kan testi yaptirdim cikmadi iki kere idrar yaptim cikmadi hamile deglim bunlari 11. Gunde yaptirdim hamile olsam görünür müydü testlerde 11.gün

Size bisey danisicam adetim 18 gun gecti kan testi yaptirdim cikmadi iki kere idrar yaptim cikmadi hamile deglim bunlari 11. Gunde yaptirdim hamile olsam görünür müydü testlerde 11.gün
Normalde görünmesi lazım ama bazı kadınlarda rahim duvarı kalın oluyor ve bebek kendisini geç gösteriyor biraz daha bekleyip kan testi verebilirsin

İnşallah hamilesindir canım allahın izniyle

Bir bcuk senelik evliyim bir sene kadar doğum kontrol kullandim acaba ondan mi geciktim die de dusunuyorum testler olumsuz çıkınca hayallerim yikildi heveslenmek istemiyorum yaa

Bende yarın gidicem doktora bakalım sabırsızlıkla bekliyorum 6 martta beta hcg 41.600 e yükselmiş benimde 5 haftalık oldu sanırım

Çok teşekkür ederim inşaallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Merhaba benim 5 haftalık karından kese görünmedi 9259 betam progesteron da 22,5 çıktı. Ters rahim olduğu için olabilir mi bilmiyorum ama haftaya tekrar çağırdı. Beta bu kadar yüksekken kesenin görünmemesi normal mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…