Benim beta hcg degerim 1500 oldugu gun iki keseyi de gorduk. 5 haftalik hamileydim. 6. Haftada da ikisinin de kalp atisini duyduk cok şükür. Umarim yardimci olur.
Çok teşekkür ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah benimde değerim adetimden 1 gün sonra 360 dı 3 gün sonra 2521 çıktı ama kese görünmedi ve çok kısa sürede bu kadar artış çoğul gebelikte oluyormuş sanırım
Ben ilk kontrolume gittigimde 6+1deyim. O zaman iki kese de net bir sekilde görülmüştü.. sadece bi kesedeki bebegin kalp atisi alindi birinin ki alinamamisti o zaman. Bir hafta sonra diger bebegimin kalp atisini da duyduk elhamdullilah..
Çok teşekkür ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah benimde değerim adetimden 1 gün sonra 360 dı 3 gün sonra 2521 çıktı ama kese görünmedi ve çok kısa sürede bu kadar artış çoğul gebelikte oluyormuş sanırım
Bir bcuk senelik evliyim bir sene kadar doğum kontrol kullandim acaba ondan mi geciktim die de dusunuyorum testler olumsuz çıkınca hayallerim yikildi heveslenmek istemiyorum yaa
Merhaba benim 5 haftalık karından kese görünmedi 9259 betam progesteron da 22,5 çıktı. Ters rahim olduğu için olabilir mi bilmiyorum ama haftaya tekrar çağırdı. Beta bu kadar yüksekken kesenin görünmemesi normal mi sizce?