Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gun sonra 2500 cıkması normal cunku hergun bir onceki gunun 2 katı civarı artması brklenirÇok teşekkür ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah benimde değerim adetimden 1 gün sonra 360 dı 3 gün sonra 2521 çıktı ama kese görünmedi ve çok kısa sürede bu kadar artış çoğul gebelikte oluyormuş sanırım
Normalde görünmesi lazım ama bazı kadınlarda rahim duvarı kalın oluyor ve bebek kendisini geç gösteriyor biraz daha bekleyip kan testi verebilirsinSize bisey danisicam adetim 18 gun gecti kan testi yaptirdim cikmadi iki kere idrar yaptim cikmadi hamile deglim bunlari 11. Gunde yaptirdim hamile olsam görünür müydü testlerde 11.gün
İnşallah hamilesindir canım allahın izniyleSize bisey danisicam adetim 18 gun gecti kan testi yaptirdim cikmadi iki kere idrar yaptim cikmadi hamile deglim bunlari 11. Gunde yaptirdim hamile olsam görünür müydü testlerde 11.gün
Merhaba benim 5 haftalık karından kese görünmedi 9259 betam progesteron da 22,5 çıktı. Ters rahim olduğu için olabilir mi bilmiyorum ama haftaya tekrar çağırdı. Beta bu kadar yüksekken kesenin görünmemesi normal mi sizce?Çok teşekkür ederim inşaallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin