İkiz gebelikte maslak acıbadem dr tavsiyesi lütfen

MissBbs

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
555
614
23
37
Arkadaşlar tüp bebekle ikizlerime hamileyim tüp bebek doktorum çok yoğun olduğu için başka bir doktorla devam etmek istiyorum. Tercihim maslak acıbadem hastanesi. Perinatolog prof ahmet cem batukanla ilgili güzel yorumlar okudum. Giden var mı? Yada doktor tavsiyesi olan acil bu hafta doktor bulmalıyım

Hiç giden yok mu kızlar?
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, benimde 20 aylık ikiz erkek bebeklerim var bende maslakta yaptırdım tüp beek ve doktorum Bülent traştı kontrollerimede onunla maslakta devam ettim doğumu orda yaptım ben çok memnun kaldım hayırlı doğumlar umarım güzel bi hamilelelik geçirirsiniz evlatlarınızı sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız.

Merhaba, Cem Batukan benim doktorumdu, kızlarım aralıkta 5 yaşını bitirecek inşallah, kendisiyle zorlu ve riskli bir hamilelik süreci geçridik, maslak acıbademde 2,5 ay yattım, şükür mutlu sona erdik. Cem bey iyi doktordur, dünya yazınlarını, kongreleri bizzat takip edip sürekli kendini geliştirmeye çalışır, ben hamile kaldıktan itibaren ilk üç ay kanamam oldu, sürekli, sonra 25 haftalıkken erken doğum başladı ama 35 haftaya kadar gelebildik, darısı başına.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun, benimde 20 aylık ikiz erkek bebeklerim var bende maslakta yaptırdım tüp beek ve doktorum Bülent traştı kontrollerimede onunla maslakta devam ettim doğumu orda yaptım ben çok memnun kaldım hayırlı doğumlar umarım güzel bi hamilelelik geçirirsiniz evlatlarınızı sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız.
Maşalla. Allah bağışlasın çocuklarınızı :nazar: inşallah ben de o günleri görebilirim. ben de Bülent hocadan çok memnundum fakat inanılmaz yoğun içim bi türlü rahat etmiyo 3 hafta arayla çağırdı randevuya birde son kontrolümde kesmem gereken ilaçlar varmış söylemeyi unuttular burdaki forumlar sayesinde farkına vardım artık bazı ilaçları içmemem gerektiğini ve zar zor bölümde ilgli bi kişiye ulaşıp sordum. a evet hemen kesin diyince hayal kırıklığına uğradım. Sizin baya zaman olmuş belki o zmn bu kadar yoğun değillerdi ama kontrollerim hep bi acele acele geçiyo. Tüp bebek nasıl zor bir süreçtir bilirsiniz :( bu ladar zor bulmuşken o, muayene içinde o kadar para vermişken insan içine sinsin istiyo.. Yoksa Bülent hocayı tüp bebek tedavisinde gözüm kapalı herkese tavsiye ederim. Cem hocaya başladım geçen hafta aynı hastanede o da prof. İlk muayenemden çok memnun kaldım inşallah güzel devam eder.

Merhaba, Cem Batukan benim doktorumdu, kızlarım aralıkta 5 yaşını bitirecek inşallah, kendisiyle zorlu ve riskli bir hamilelik süreci geçridik, maslak acıbademde 2,5 ay yattım, şükür mutlu sona erdik. Cem bey iyi doktordur, dünya yazınlarını, kongreleri bizzat takip edip sürekli kendini geliştirmeye çalışır, ben hamile kaldıktan itibaren ilk üç ay kanamam oldu, sürekli, sonra 25 haftalıkken erken doğum başladı ama 35 haftaya kadar gelebildik, darısı başına.
Bende geçen hafta cem beye başladım ilk muayenemden de çok memnun kaldım yarın da ense kalınlıkları için çağırdı. Perinatolog olması en çok tercih sebebim olması oldu. Çok ta güzel yorumlar okudum hakkında. İkiz gebelik ve tüp bebek olunca sanırım perinatolog olması şart çünkü riskli gebelik sonıfına giriyoruz. Sizinde memnun kalmanıza çok sevindim. Çok iyi bi enerjisi var ilgili alakalı herşeyi tek tek soruyo

Kesinlikler perinatolog olmalı, kafana ne takılırsa sorabilirsin, ulaşamazsan not bırak döner mutlaka, Allah razı olsun dediğim insanlardandır...

Maşalla. Allah bağışlasın çocuklarınızı :nazar: inşallah ben de o günleri görebilirim. ben de Bülent hocadan çok memnundum fakat inanılmaz yoğun içim bi türlü rahat etmiyo 3 hafta arayla çağırdı randevuya birde son kontrolümde kesmem gereken ilaçlar varmış söylemeyi unuttular burdaki forumlar sayesinde farkına vardım artık bazı ilaçları içmemem gerektiğini ve zar zor bölümde ilgli bi kişiye ulaşıp sordum. a evet hemen kesin diyince hayal kırıklığına uğradım. Sizin baya zaman olmuş belki o zmn bu kadar yoğun değillerdi ama kontrollerim hep bi acele acele geçiyo. Tüp bebek nasıl zor bir süreçtir bilirsiniz :KK43: bu ladar zor bulmuşken o, muayene içinde o kadar para vermişken insan içine sinsin istiyo.. Yoksa Bülent hocayı tüp bebek tedavisinde gözüm kapalı herkese tavsiye ederim. Cem hocaya başladım geçen hafta aynı hastanede o da prof. İlk muayenemden çok memnun kaldım inşallah güzel devam eder.
Hayırlı olsun sizede umarım memnun kalırsınız açıkçası Bülent hoca bize tanıdık bu yüzden biraz toleranslılardı bu sebeple oraya gittim yoksa gebelik kontrolü için oraya gitmezdim üstelik istanbulda bile oturmuyorum iki haftada bir oraya gittim 5 yıldır hastasıydım onunla sonuçlandırmak istedim oda öyle istedi yoksa İstanbul trafik o yol çekilmezdi. memnunsanız bencede devam edin cem beye sonuçta bebeklerimiz herkezinkinden biraz daha değerli sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz iyi günler

Back
X