• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz gebelikte sezeryan

29 da sanciniz mi geldi ya da acilma mi oldu acaba
Ben de zaten suan çoğunlukla hep yatiyorum sadece yemek ve wc icin ayaga kalkıyorum insallah biz de o haftaları görürüz
Canım zaten 23 gibi 2cm düşmüştük doktorum ayağa kalkmayı 26 de yasakladı. Sadece wc için kalkacaksın dedi. O dönemlerde göbek büyüdüğü için büyüme ağrıları da artıyor. Haliyle ikizlerde daha yüksek🥹. Benim kabızlığımda başlamıştı 29. Haftamda öğlen hafif şiddetli ara ara batmalar oldu akşam daha çok şiddetlendi. Özele gidiyorum doktorumun anlaşması Acıbademle.o saate kliniği kapalı olunca arayıp durumu anlattım.Doktorum kabızlık ve büyüme ağrısı olabilir ama biz emin olalım dedi. Gece kadın doğum servisi olan 4 adet yer söyledi. 2 si devlet 2 si özel kurumdu. Acıbademe de gidebilirsin ama sadece nst bakabilirler doğum uzmanı bu saate olmaz ultrason sonucunu da alsak iyi olur dedi. Bende eşime nst ultrason için özele gerek yok şehir hastanesine gidelim dedim gitmez olaydık.kayıt dahil olmak üzere 4 kez 29 haftayım demişimdir. Dr çağırdı her şeyi anlattım altını komple çıkar dedi tırstım gerek varmı dedim 29 haftayız dedim.vajinal açıklığın var mı kontrol etmem lazım dedi.içimden doktorum gibi ultrason vajinal muayene yaparak mesafe ölçeceğini düşündüm. Neyse normal ultrason bitti bacak aç dedi elini komple içime daldırdı zaten bir kaybım kürtajım vardı aynı acıyı yaşadım .resmen elinin hepsini ittirdi ve nişanımı çıkardı o an aklımdan gitmiyor.doğumun başlamış dedi şok oldum. Dığumhaneyi aradı ikiz gebe nişanı gelmiş gelin dedi.Ben şok kanama başladı ağlıyorum. Sonra ameliyathaneden tlf geldi kaç hafta diye sordular sanırım 32. Hafta dedi ben orda kendimi toparladım ve bağırmaya başladım siz nasıl bir insansınız vajinal kısalığa kadar anlattım size en az 3 kez 29 haftalığım dedim. Nasıl 3 hafta ileri ölçtünüz net âdet tarihi bile verdim dedim. Bu sefer yeni doğan yoğun bakım arandın yer yok dediler . Seni doğurttacağız ama bebekleri sevk edeceğiz muhabbeti.Ne ben ne bebekler bu doğuma hazır eşim dışarda bize bir şey olursa bu olanları öğrenince başınıza yıkar burayı dedim. Eşime haber vereceğim dr’umu arayacağım dedim zar zor ordan çıktım dr durumu anlattım hemen Acıbademe gel haber veriyorum nst bakacaklar geliyorum dedi.içeri girdim çıkış yapın bana dedim. Siz nst almalıydınız iç çamaşırım bike bembeyaz tertemiz en ufak bir akıntım yoktu diyince bana nst yapmaya kalktılar sonrada nst kabul etmedim diye kapıt imzalatıp saldılar. Acıbademe gitti nst yapıldı hiç sancım yoktu. Dr vajinal muayene yaptı iki parmakla yüzü düştü hemen yatış verdi. Kan vardı . O gece ciğer geliştirici yapıldı. Bir sürü tedavi. 2 ci gün sabah çocuklarda strese girdi pozisyonları değişip sancılar başladı. O gün tedavi 2 katına çıkartıldı çok şükür 3. Gün normalleşti değerlerim taburcu olmak istedim çünkü hiç uyuyamadım sürekli irkildim şehir hastanesindeki kadın gözümün önündeydi. Sağolsun dr sabah akşam gece demedi hep geldi takip etti. O gündür bugündür hergün rapor veriyorum tlfla. Her hafta kontrole gidiyoruz giderken arabadan inmeden önce klinikten tekerlekli sandalye alıyoruz hiç bir şekilde yürümüyor sadece wc .şuan haftada 2 kez kontrollerim. Çok şükür 36 yada 37 de doğum gerçekleşecek doktorumun planı o yönde.

Hanımlar ikizlerinizin tek yumurta çift yumurta olduğunu nasıldı benim ultrason görüntüme göre yorum yapar mısınız. Bu görüntü 5+3 dü

Eklentiler

• IMG_8952.webp
    IMG_8952.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 5
Hissediliyor mu aşamalar sanki stres yapıp telaslanmaktan korkuyorum nasil bi duygu
Ben ikizlerimi 38+4 te doğurdum streslik bi durum olmadı bende zaten kötü hissedersiniz hemşireler sürekli nasil olduğunuzu soruyorlar sakinleştirici vereceklerdir

Back
X