İkiz kese ile başlayıp tek bebeği gelişen anneler

Öyle oldu su donrmde benimde normalde gebeleik boyunca bu kadar gidilmez yani aydan aya olur gider son zamanlar siklasir bu sefer toptan yaptık daha ilk aylardan bu işi 🤦🏻‍♀️
Sorma arkadaşımm evett aynen toptan yaptık Nasip olursa sonlara doğru az gideriz bizde belki bellimi olur ama olmaz sanmıyorum çünkü mecbur geçen hafta Usg ye girdim gecesi kanama oldu 1
Diğer gün cuma mecbur koştur koştur gittim 2
Bide Nasipse yarın perinatolağa gidicem 3 olucak sağlık olsun artık 🙏🦋🐬

Sorma arkadaşımm evett aynen toptan yaptık Nasip olursa sonlara doğru az gideriz bizde belki bellimi olur ama olmaz sanmıyorum çünkü mecbur geçen hafta Usg ye girdim gecesi kanama oldu 1
Diğer gün cuma mecbur koştur koştur gittim 2
Bide Nasipse yarın perinatolağa gidicem 3 olucak sağlık olsun artık 🙏🦋🐬
İyi olsunlar da tek duam bu iyi olsunlar kaç kez gidilirse ne yapılırsa yapılsın ne yapalim

Aminnn Aynenn arkadaşımm yeterki sağlıkla gelişsinler bende gitmekten çekinmiyorum ama Usgye sık girince diorumda haftada 3 kere giren dahi olabiliyormuş mecburiyetten 🙏🦋🐬
Bakılmadan da ne olduğunu bilemeyeceğiz o ihtimal de kötü tedbir yok ne olduğunu görmüyoruz ne yapalım usgyi göze alicaz 🤷🏻‍♀️

Bakılmadan da ne olduğunu bilemeyeceğiz o ihtimal de kötü tedbir yok ne olduğunu görmüyoruz ne yapalım usgyi göze alicaz 🤷🏻‍♀️
Evett canımm haklısın mecbur baktırıcaz
10 gün sonra kadar da kendi doktoruma gidicem Nasipse ama ben Ecopirin İçipp içmemem yadaa ne zaman başlamalıyım konusunda net olması için yarın gitmem gerekiyor Artık İNŞALLAH sağlıklı iyi haberler alalım 🙏🦋🐬

Evett canımm haklısın mecbur baktırıcaz
10 gün sonra kadar da kendi doktoruma gidicem Nasipse ama ben Ecopirin İçipp içmemem yadaa ne zaman başlamalıyım konusunda net olması için yarın gitmem gerekiyor Artık İNŞALLAH sağlıklı iyi haberler alalım 🙏🦋🐬
Git aklındaki bütün soruları da sor unutma, sonra kendini yemekten iyidir, aklına gelen her şeyi sor öğren canım benim kafan rahat etsin ki bebek rahat etsin sürekli stres düşünmek iyi gelmiyor

Git aklındaki bütün soruları da sor unutma, sonra kendini yemekten iyidir, aklına gelen her şeyi sor öğren canım benim kafan rahat etsin ki bebek rahat etsin sürekli stres düşünmek iyi gelmiyor
Aynenn kesinlikle arkadaşım soraım da rahat edeyim ALLAH ın izniyle iyi haberlerle döneim 🙏🦋🐬

Arkadaşlar İkizle başlayıp tek sağlıklı bebekle ilerleyip Fetal DNA yaptıran varmı İNŞALLAH isteyen herkes sağlıkla kucaklasın 🙏🦋🐬

Back
X