Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyatlari nedir?Ben de iki adet besli hastane cikisi kiz icin var kutusunda hic kullanilmamis birde 2 adet sari civcivli havlu toplam 4 parca ama istanbul dayım
Hastane cikisi sifir kutusunda little dreams suan n11 e baktim 35 tl ben de 20 tl düşünüyorum havlulara da netten bakabilirsin prima papers in havlusu 14 tl-20 tl arasinda. ben hic acilmamis bir paketi 5 tl ye gonderirim.Fiuat
Fiyatlari nedir?
Baska bir konuda yazmak istemezdim de msj inizi gorunce yazayim dedim sandalet begenmistiniz 21 no hala dusunuyor musunuz ancak bu farkli resim yollayayim bir bakin...SIFIR 23 NO
CNM SANDALET TEMİN ETTİM. AMA İHTİYAÇ OLDUKÇA BURALARDA FİNK ATIYORUM:)Baska bir konuda yazmak istemezdim de msj inizi gorunce yazayim dedim sandalet begenmistiniz 21 no hala dusunuyor musunuz ancak bu farkli resim yollayayim bir bakin...
O zaman bana da ugrayinnnn 21 no biseler muhakkak vardirCNM SANDALET TEMİN ETTİM. AMA İHTİYAÇ OLDUKÇA BURALARDA FİNK ATIYORUM:)
Evetcanım kız bebek için mi arıyosun
Ankarada misiniz elden almak istiyorum da[/QUOTE]Ankara="minikprensimmm, post: 41156335, member: 661524"]Hastane cikisi sifir kutusunda little dreams suan n11 e baktim 35 tl ben de 20 tl düşünüyorum havlulara da netten bakabilirsin prima papers in havlusu 14 tl-20 tl arasinda. ben hic acilmamis bir paketi 5 tl ye gonderirim.
4 parca 50 tl ediyor pazarlik payimizda olsun havlunun teki benden hediye 46tl ye anlasabiliriz tabiki tercih sizin :)
ikiz bebek değilde kız bebek için baya bişeyler var elimde istersen uyguna veririm
Ozellikle ikiz bebek diye baslik attim ki ikisine ayni seyleri giydirmek istiyorum tesekkur ederimikiz bebek değilde kız gibiin baya bişeyler var elimde istersen uyguna veririm
Cok sevindim kiz mi sizin bebeklerinixBende ankaradan ikiz Bebeklerim var yardimci olabilirim