Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın canım inşallah bende sağ salim kucağıma alırımGüle güle sağlıkla büyütün inşallah bebeklerinizi
benimde var ikizlerim henüz yaşlarına girmediler
Seda-su bizim isimler
İnşallah şimdi en rahat günlerin bol bol yat dinlenAllah bağışlasın canım inşallah bende sağ salim kucağıma alırım
ah canım bide 3 yaş oğlum var daha yeni gece uykusuna doyuyordum tekrar başa sarcaz :)İnşallah şimdi en rahat günlerin bol bol yat dinlen
11 ay oldu deliksiz iki saat uyumadım:)
evet inci idil ve ipek çok kibar geliyo banada bende ruyada kararsız kalmıştım eşimde pek sevmedi o kombinasyonuInci & Idil güzel ve kibar isimler. Güzel uymuş.
Rüya güzel ama Ela'yı beğenmiyorum.
Demi:))ah canım bide 3 yaş oğlum var daha yeni gece uykusuna doyuyordum tekrar başa sarcaz :)
Maşallah kuzulara bakalım bizde nasıl olcak durumlarDemi:))
Bide aynısından iki tane:)))
İlk zamanlar biraz zor oluyor ama sonra büyüdükçe çok daha keyifli oluyorlar
Akşam yemeği yedik
Üçü oynadı ikisi örümceklerde büyüğüm onlari oynatıyor maşallah:)
Masal ve kumsal daha yeni isimler.ankete yorum yapar mısınız arkadaşlar artık son kararımı vericem isimle ilgili
benimde inci ipek hoşuma gitti kulağa çok zarif geliyo ama eşim beğenmediBen de oyumu inci-ipek ten yana kullandım. Çok zarif isimler inci-idil de güzel. Bence bu kombinasyonlardan birini seçin .