İkiz kızlarıma isim arıyorum

ekin - ecrin

esin - eylem

kayra - ceyda

ben de kiz bebek bekliyorum Allah nasip ederse... ama ikiz olmasini tercih ederdim :)
hayirli dogumlar insallah.

bir de cogul gebelik geciren annelerin tumune tavsiyem, mutlaka sezeryan yaptirmalari. cogul geleliklerde dogum koplikasyonlari, tekil olanlara gore cok daha fazladir. her sey yolunda gitse bile doktorunuzdan sezeryan yapilmasi yonunde israrci olunuz. inanin bilgim oldugu icin soyluyorum.

hepimize rahat, kolay dogumlar dilerim.

canim öncelikle hayirli olsun...umarim sag salim dogurursun kizlarini...
benimde bi önerim olucak...
Yelda ve yezda....

güzel kizlarina güzel isimler bulman dilegi ilee.....opuyorumnanaktan

mrb canım,
hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsın inş.,benimde ikiz kızlarım olcak inş. ve bende aynı durumdayım kızlarıma hala isim bulamadım:(ama bulduğum ve düşündüğüm isimmleri sıralayım sana belki sen karar verirsin:)
BEREN-CEREN
BÜŞRA-ŞEYDA
ECRİN-CEYLİN
SEDA-CEYDA
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM.

tek yumurta ikizlerim olacak arkadaşlar ikiside kız düşündüğüm isimler
ECMEL ve ELVİN
sizce nasıllarr

öncelikle hayirli olsun...
isimlerin anlamina simdi internetten baktim ...anlamlari güzel fakat kulaga hic hos gelmiyor telafüz edildiginde...tabiki bu benim nacizane fikrim....
..benim önerilerim

nisa su- melek ( nisa ve melek kuranda gectigi icin güzel buluyorum)
simay- aylin
janset- janseli (cerkesce isimler)
nefin (aydinlik)- sinemis( gözbebegi) --> bunlarda yine cerkezce

kontescim nerelerdesin.. ben pgt06 yeni nick almak zorunda kaldım kendime :) maaşallah kızları 30 haftalık yapmışsın canım hiç sesin çıkmıyor inşallah iyisindir..

bu arada benim haftaya çarşamba (11 ağustos) bülent hocayla randevum var, umarım görüşebiliriz :)

çok öptüm kendine iyi bak..

tek yumurta ikizlerim olacak arkadaşlar ikiside kız düşündüğüm isimler
ECMEL ve ELVİN
sizce nasıllarr

benimde ikizlerim var 2 yaşındalar gamzenaz ve gizem nur siz bilirsiniz tabi ama ecmel agır degilmi hayırlısı olsunbirde allah sabır versin inanın çok zor

bence değişik hoş isimler..Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.benim de iki kızım olacak Allah nasip ederse...
isimlerini yazayım belki fikir verir...benimkilerin isimleri İCLAL ve EBRAR olacak Allah nasip ederse...

valla çok güzel isimler keşke bende öyle katsaydım ama inanın çok düşündüm son anda gamze ve gizem oldular

Back
X