ikiz koca

benim eşim ikiz ve bizde bebek bekliyoruz üçüz tabi biraz tıbbi yardımvar :) tüp bebek
şaka bir yana arkadaşlar ikiz gebelik tamamen bayanla ilgili eğer bayanın ailesinde ikiz varsa onun genlerinde ikiz olma şansı var yoksa kocanız üçüzde olsa ikizde olsa farketmiyor demişti doktorum :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ikiz bebek olması bayana bağlı..

çift yumurta gelirse ve ikisi de döllenirse ikiziniz olur.

erkek spremi sadece cinsiyeti belirler.

bence tamamen genle ilgili özellikle kadında agır bastıgını duymuştum..benim kayınvalide ve kayınbab tarafında ikiz çok ama eşim ve ablası ikiz dgl ama ablamın ikiz kızları oldu biraz da 1 nesil atladı gibi bizde henüz çocuk yok her ne kadar bizde ikiz olma ihtimali var deselerde ben hiç sanmıyorum beni,m tarafta ikiz yok eşimin tarafında var kadın geni agrı bastıgı için muhtemel bizde ikiz olmaz..birazda şans nasip kısmet işte rabbim nasıl uygun görürse

cift yumurta ikizi bayanla alakalı ama tek yumurta ikizi erkekdende gelebiliyor diye biliyorum benim doktorum prof. cem fıcıcıoğlu eşlerden birinin ikizi varsa ikiz ihtimali %80 demişti hatta nette bunla ilgili yazısı bile var arzu ederseniz bakabilirsiniz. benim eşim ikiz benimde ikizlerim oldu gerci bizimki tüp bebek ama :) normalde olsa olabilirmiş ama bu sefer tek yumurta olabilirdi

Tamamen bayana bağlı değil. Çift yumurta ikizlerinde zaten çift yumurta gerekli ve doğal olarak bayan faktörüne bağlı. Ama tek yumurta ikizlerinde tek bir yumurta döllenip daha sonra ikiye bölünüyor. Genlerle olduğu kadar birazda kısmet işi bu iş, benim babam ikiz, biz 3 kardeşiz ama hepimiz tekiz. Amcamında çocuklarında ikiz yok. Yakın akrabamızda ikiz bayan var ama 3 çocuk doğurdu hepside tek. Benimde bildiğim ikizliğin genlerde bir nesil atlayarak gittiği.

Benim eşimin tarafında hiç 2 kiz yok ama kaynımın ikizleri oldu

çünküü eltiminnn annesi ikizmişş ve eltimden dolayı ikizlerii var

mrb bayanlar, ben nısanlıyım 2ay sonra evlenıcem kısmetse, benım nısanlım ıkız, benım anne dedem ıkız dayım ıkız annemde ıkız aldırdı sızce benım ıkızlerımın olma ıhtımalı nedır bı tecrubesı yada bı fıkrı olan varmıı???

İkiz olma şansı kadınla alakalı birazda nasip kısmet meselesi, benim dedem ikizdi benim ikizlerim olacak ve ailemde başka hiç ikiz yok

Back
X