İkiz Meleklerimizin Doğum Hikayeleri...

vil...

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
1.032
3
158
İkizlerimizin doğum hikayelerini paylaşalımm mıı boshayallersmile ... Hayatımızın anlamlrı herşeylerimiz çifte mutluluklarımız bebeklerimizin doğum hikayelerini paylaşalım istedim..Ben başlıyayımm:

nasıl anlatılır bu güzel duygular nasıl kelimelere dökülür bilmiyorum ama paylaşmak istiyorum...Evlendikten sonra ilk bir yıl bebk düşünmüyorduk eşimle .Geçen bir yılın ardından bebk zamanı gelmişti ama bebkler bizim istediğimiz gibi pat diye gelmiyordu.her ay regl olunca ağlardım yine olmadı diye.Sonunda doktora gitmeye karar verdik .testler tahliller derken bi problemle karşılaşmadık.Yumurta takibim yapıldı ve yapıldığı ay hemen hamile kaldım.Belliki psikolojikti doktorumun söylediğine göre.adet olmayı beklemediğim gündü o gün ve olmadımda .belki gecikmiştir die 2 gün daha bekledim.9 ağustos akşamı eşim elinde testle geldi hadi yapalım dedik ben önce sabahı bekleyelim daha etkili olur dedim ama dayanamadık.apar topar yaptım ve hemen çift çizgiyi gördüm olamaz sonunda olmuştu galiba beklenen geliyordu nasıl banyodan çıktım nasıl kapıda bekleyen eşimin boynuna atladım anlatamam.yinede bi acaba kaldı aklımızda .ertesi gün test yaptırdım ve pozitifti..Artık herşey çok güzel olacaktı....

Bu güzel günler başlayalı yaklaşık 2 hafta olmuştu kanamamı farkettiğimde..1 damlaydı ama çok korkmuştum geçer die yattım ama geçmedi ve acile gittik.Doktor ultrasona ilginç bir yüz ifadesiyle bakarken ne dualar ediyordum benle kalsın yavrum diye ama o anda öğrendimki iki kese var bedenimde..Tutunursa ikiz dedi doktor nasıl şaşırdım anlatamam..Şaşakınlıkla karışık mutlulukla çıktım dışarı eşime nasıl anlattığımı hatırlamıyorum bile...

çok güzel bir hamişlikten sonra doğum geldi çattı..Artık sabırsızlanmaya başlamıştık.22 martta doktorumla telefonlaştık ve ertesi gün için randevulaştık sabah hasytanede kontrolümüzü olacaktık.Amam kızlarım gelmeye karar vermişler kontrole gitmeden.Gece bi akıntı hissiyle uyandım.Hemen eşimi kaldırdım o da annesine çağardı.Kayınvalidem o gün gelmişti her an doğum olabilir diye.Yataktan kalktığımda kanamam olduğunu farkettim.Bacaklarımdan aşağı inen yoğun bir kanamaydı banyoya kadar yol oldu kanlardan.Banyoda hemen doktorumu aradım gece saat 03:15 falandı hemen hastaneye gitmemi söyledi.Büyük bir parça kan daha düştü benden banyoda ondan sonra belden aşağı duş alıp çantalarımızı da alıp hastanenein yolunu tuttuk.Şaka gibiydi ama kızlar geliyordu galiba artık.Hastaneye vardığımda açılma başlamıştı.ıremim doğum kanalına girmiş Eylülüm ters pozisyondaydı.Açılmam hızla artıyordu.Hemen ameliyathaneye aldılar ve spinal anesteziyle 05:35 te ırem, 05:37 de Eylül merhaba dedi hayata...O kadar güzel bir duygu ki onların ilk ağlamalarını duymak koklamam onları hemen anlatamam...Allah Herkese nasip etsin bu güzel dünya meyvelerinden.Kanamam evde başlamıştı ve aşırıydı ameliyattada çok olduğundan halsiz kaldım.Hemen toparlanamadım haliyle annem ve kayınvalidem en büyük destekçilerimdi.hala da öyleler yoksa o halimle ilgilenemezdim çiçeklerimle...

Son düzenleme:
eeeeeee vilciğimm doğum hikayeni anlatmamışsın cnm sadece nasıl hamile kaldığını anlatmışsın olamdı daha detyalı bekliyoruzzzzzzzz

kızlarr devamını yazıcam kızlardan fırsat bulunca

eee dırımcım doğum yapmış biri olarak sen de yazsana, benimde 33. hafta artık doğum korkusu sardı önceden bu kadar düşünmüyordum, bi de dr. rahim ağzı 25 mm altında dedi 2-3 haft daha taşırmış, yatıyorum artık, benim bu durumu yaşıyan var mı kızlar ya bi de bernim doğum yapacağım yere 2 saat mesafedeyim inşallah acilen gitmeyiz

benım dogum anım bıraz acı,bırazda komıktır.ben 18 yasında evlendım ve ardından hemen hamıle kaldım 5,5 ayıkken kızlarımın ikiz olduklarını ogrendım. ve doktora saka yapıyorsunuz dıye saskınlıgımı belırttıgımı hatırlıyorum.nasıl eve gıttıgmı bıle hatırlayamıyorum saskındım cunku. cok guzel bır olaydı ama ben korkmustum. cunku yasımın 18 olması benı korkutmustu.tabıkı maddı zorluklarıda katarsak gece agladıgımı hatrlıyorum ben bunlara nasıl bakıcam,ben 1 tanesıne bakmam gıbı gruyordum kendımı.neyse esım bana tesellı vermek amacılıgı ıle ben sana yardımcı rum askım dıyıp benı avutuyordu.bebeklerımın kılolarının normal bebeklerle aynı kıloda olması sevındırıcı bı tarafıydı benım ıcın.(tabı bana kalan kıloları sımdı goruyorum). mahalle ortamında yasadıgım ıcın bazı komsuların ınsallah bı tanesı ölürde daha rahat bakarsın dediğini biiyorum .ve ben o aksam yemegınde hıckırıklarla agladımı asla unutamam ne olur alahım olmesınler dıye:'( .neyse dogum ıcın kontrole gıttıgımızde benı dguma aldılar. ve ık bebek oldugu ıcın haylı heycanlıydım.sezaryanla dogumum gerceklestı ve ben narkozun etkısıyle bagıra bagıra su kelımeler dokuluyormus dılımden -askım ne olur benı kurtar benı kesıyrlar- bunu defalarca dle getırmısım. offfffffff offfffff.amelıyatan sonra ben asla yuryemecegımı zannetmıstım.3 gun sonra eve geldıgımız gunun aksamı bende logusalık sendromu gorurdu ve-ben bunlar ıcınmı bukadar acı cektım,benb bunları ıstemıyorum-dıye bagırarak agladım. sımdı meleklerım 4 yasındalar ve cokta mutluyum sımdı sorsalar bana kızlarını goturelım mı dıye asla tırnakları ıcın bıle dunyaları yıkarım(annelıkte bu olsa gerek)

ikiz _2 allah bağışlasın yavrularını.....inşallah 1 tanesi ölsünmü dediler allahım ya ne cahillik bana diyecekler 2 tane çakardım heralde suratına....

ikiz _2 allah bağışlasın yavrularını.....inşallah 1 tanesi ölsünmü dediler allahım ya ne cahillik bana diyecekler 2 tane çakardım heralde suratına....

Nerocum cahil insanlarımız çok canım ne yazıkki.Banada iki tane uygulattık dediğimde çoğu kişiler ve bunlar 1.derece akrabalarım.inşallah biri tutarda daha rahat edersin taşıması rahat olurmuş,sanki taşıyan ben değilimde onlar,aklıma gelince deli oluyorum halen Çok üzgünüm çoook

ikiz cnm allah bağışlasın...yaşının çok küçük olmasından kaynaklanan edişilerin korkuların olmuş...
tabi çevreninde etikisi çok
bende hamileyken ayy ilk 3 dikkat et o bitti ayy nasıl taşıyacaksın
o bitti nasıl doğracaksın
o bitti ya doğunca bişey olursa
o bitti ayyy kırkınız çıksın bu bişey değil dediler
o bitti ooo bi emeklesinler dediler...
o bitti sıralsın dediler...
o bitti yürüsün dediler...

yanii herkes hep olumsuz şeyler söyledi...

ama bizler onları bulmak için ne kadar olumsuzluk varsa yaşamıştık ölüme bedel olsaydı bu yol ölürdüm bile...ki ben doğumda masadan zor kalktım....

yaşadığım tüm sıkıntılara rağmen maddi olanaklarım ola yeni yeniden anne olmak isterim
hala koca göbekli hamişlere bakıyorum iç çekiyorum.....

sende şimdi bizim gibi düşünüyorsun...ve bizden daha şanslısın kocamannn olmuşşş...
hep ölümüne sev kuzularını allah ayırmasın sizi senin sevginin iki katı ile sevsin yavruların seni...(hepimizi)

hayda al işte ben hiç anlamıyorum benim 3 tane tuttu redüksynda gözlerim şişti bayılana kadar kendime geldim sabaha kadr ağladım ama bunları konuşanlar havada hamile kaldığı için kolay geliyor konuşması kuzum,,,,

yürüdükten sonra sıra okula başlasın,,,sonra delikanlı olunca zor.....askere nasıl göndericen ay bayıl dur.....
geçen annemin orda bi kız var 3 tane oğlu var küçk gerçi ama diyoki bana niye işten ayrıldın doğurana kadar çalışsaydın dedim sen 2 tane taşımadığın için ne olduğunu bilemezsin ben diyo 3 tane doğurdum bende dedim sen 2500 kilo doğurdun ben dedim 3 haftadır nerdeyse 5 kilo taşıyorm herkez çok biliyo anlayacağın dırım kuşum...

kızlarr hadi anlatsanıza doğum hikayelerini paylaşalım...

merhaba kızlar uzun bi süredir takip edemedim forumu kayınvalidem ameliyat oldu i kızlarla ve onunla ilgilenmekten fırsatım olmadı.Ayrıca uzun bir sürede yanında kaldım ordada net yok ondan sebep yani..Yoksa ihmal edermiyim foruma girmeyi....Çok özledim herkesi...Çıtır kızlarım da büyüyolar teyzeleri dişlerimiz çıktı emeklemeye başladık ayy çok güzel şeyler bunlar yaa...Rabbim herkese yaşatsın....bu arada kimsa yazmamış doğum hikayeleriniiii

mükemmel ..bende heyacanla mutlulukla okudum hikayelerinizi..ben nişanlıyım ve hayırlı sağlıklı ikiz oğullarım olmasını o kadar çok istiyorumki nişanlımda çok istiyor işallah düğünümüz yakın bizde evli mutlu ikizli kervanına katılırızz..öptüm şekerler..bebişlerinizle ailenizle mutluluklar

teşekkürler canım Allahım sanada nasip eder inş..
...................................................

burcuu nie sildin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…