ikiz _2 allah bağışlasın yavrularını.....inşallah 1 tanesi ölsünmü dediler allahım ya ne cahillik bana diyecekler 2 tane çakardım heralde suratına....
hayda al işte ben hiç anlamıyorum benim 3 tane tuttu redüksynda gözlerim şişti bayılana kadar kendime geldim sabaha kadr ağladım ama bunları konuşanlar havada hamile kaldığı için kolay geliyor konuşması kuzum,,,,Nerocum cahil insanlarımız çok canım ne yazıkki.Banada iki tane uygulattık dediğimde çoğu kişiler ve bunlar 1.derece akrabalarım.inşallah biri tutarda daha rahat edersin taşıması rahat olurmuş,sanki taşıyan ben değilimde onlar,aklıma gelince deli oluyorum halen Çok üzgünüm çoook
ikiz cnm allah bağışlasın...yaşının çok küçük olmasından kaynaklanan edişilerin korkuların olmuş...
tabi çevreninde etikisi çok
bende hamileyken ayy ilk 3 dikkat et o bitti ayy nasıl taşıyacaksın
o bitti nasıl doğracaksın
o bitti ya doğunca bişey olursa
o bitti ayyy kırkınız çıksın bu bişey değil dediler
o bitti ooo bi emeklesinler dediler...
o bitti sıralsın dediler...
o bitti yürüsün dediler...
yanii herkes hep olumsuz şeyler söyledi...
ama bizler onları bulmak için ne kadar olumsuzluk varsa yaşamıştık ölüme bedel olsaydı bu yol ölürdüm bile...ki ben doğumda masadan zor kalktım....
yaşadığım tüm sıkıntılara rağmen maddi olanaklarım ola yeni yeniden anne olmak isterim
hala koca göbekli hamişlere bakıyorum iç çekiyorum.....
sende şimdi bizim gibi düşünüyorsun...ve bizden daha şanslısın kocamannn olmuşşş...
hep ölümüne sev kuzularını allah ayırmasın sizi senin sevginin iki katı ile sevsin yavruların seni...(hepimizi)
teşekkürler canım Allahım sanada nasip eder inş..mükemmel ..bende heyacanla mutlulukla okudum hikayelerinizi..ben nişanlıyım ve hayırlı sağlıklı ikiz oğullarım olmasını o kadar çok istiyorumki nişanlımda çok istiyor işallah düğünümüz yakın bizde evli mutlu ikizli kervanına katılırızz..öptüm şekerler..bebişlerinizle ailenizle mutluluklar
...................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?