İkiz mi acaba?

Findikzade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
250
135
83
Arkadaşlar ilk test yaptırdığım zaman 102 betahcg ile hamile olduğumu öğrendim. 1 gün 6 saat sonra değerim 197 olmuştu. 2 buçuk gün sonra ise değerim 900 çıktı doktor ikiz olabilir dedi... Tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilir mi? bu ikiz belirtisi midir yoksa bebeğim sağlıksız mıdır? doktor net bir açıklama yapmadığı için soruyorum. lütfen cevap verin...

benim ik gün 694 ikinci gün 1547 bu sonuçtan 2 gün sonrada 5147 çıktı... benimde değerler fazla arttı ama doktor ikiz demedi...

inşallah bebeğin sağlıklıdır canım ama ikiz olma ihtimalide var.
Arkadaşlar ilk test yaptırdığım zaman 102 betahcg ile hamile olduğumu öğrendim. 1 gün 6 saat sonra değerim 197 olmuştu. 2 buçuk gün sonra ise değerim 900 çıktı doktor ikiz olabilir dedi... Tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilir mi? bu ikiz belirtisi midir yoksa bebeğim sağlıksız mıdır? doktor net bir açıklama yapmadığı için soruyorum. lütfen cevap verin...

Arkadaşlar merhaba bana yardımci olur musunuz bilgisi deneyimi olan varsa benim son adet tarihin 15.10.14 ben dun beta HCG baktirdim yani 20.11.14de deger 13737 çıktı bu nedir sizce bi yorum nolurya simdidenn TSK kızlar.

Benmde ilk değrim 24 falandı iki gün sonra 900lere fırladı doktorım ikiz olabilir demişti ama ultrasonda tek çıktı :)

Back
X