İkiz olabilir mi ? 🤷🏻‍♀️

blmrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
208
169
53
Kızlar hamileyim ikiz olabilme ihtimali aklımı kurcalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
3 Ocakta beta 33 çıkmıştı ( adetime 1 hafta varkenki değerim )
5 ocakta 210 çıkmıştı ( adetime 5 gün varkenki değerim )
11 ocakta yani bugün normalde adetimin 4 günü yani 4+3 ' de değerim 3916 çıktı
Ailemde dayılarım sadece ikiz, dün gittiğim de tek kese göründü ☺️
Cevaplayanlara teşekkür ederim 🌸

Olabilir tek kese gözüktüyse tek yumurta ikizi olabilir ne tatlı 😍 benimkiler çift yumurta ikizi 3 yaŞındalar

Kızlar hamileyim ikiz olabilme ihtimali aklımı kurcalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
3 Ocakta beta 33 çıkmıştı ( adetime 1 hafta varkenki değerim )
5 ocakta 210 çıkmıştı ( adetime 5 gün varkenki değerim )
11 ocakta yani bugün normalde adetimin 4 günü yani 4+3 ' de değerim 3916 çıktı
Ailemde dayılarım sadece ikiz, dün gittiğim de tek kese göründü ☺️
Cevaplayanlara teşekkür ederim 🌸
İkiz olup olmadığı belli oldu mu acaba, allah bağışlasın. Bende de beta biraz yüksek de o nedenle merak ettim😊

Hayırlısı olsun inşallah ben 4+3 de 4000 gördüm doktora gittim o zaman tek kese gözüktü, belki de halâ tek kesedir henüz gitmedim şehir dısındayım diye ☺️

Hayırlısı olsun inşallah ben 4+3 de 4000 gördüm doktora gittim o zaman tek kese gözüktü, belki de halâ tek kesedir henüz gitmedim şehir dısındayım diye ☺️
Saklanmış da olabilir tek yumurta ikizleri daha gec fark ediliyor o da olabilir. Ben 4+3te 1500 betayla iki kese görmüştüm.

Benim ilk gebeliğim bilmediğim için değerimim fazlalığı beni korkuttu açıkçası, çoğul gebelik ihtimali üzerine hiç düşünmedim. Birde yüksek olup ikiz olmayanlar değeri düşük olup ikiz olanlar çok okudum. Değer bu anlamda değişiklik gösterebiliyormuş. Hayırlısını istiyorum, sağlıkla 😊💕

Back
X