- 29 Temmuz 2019
- 292
- 367
- 53
- 32
- Konu Sahibi Harrypottersever
-
canıö oncelıkle hayırlı olsun ama teyzemın ıkızlerı olmustu ozaman doktordan duymustum bete hcg ıle degılde kesede anlasılır demıstı yanı ıkı kesede ancak ıkız dıyebılırız ama nıtekım teyzemde ıkı kese gördundu ve ıkız oldu ama degerlerın cok guzel yukselmıs saglıklı bır gebelık maasallahMerhaba,
Benim pazartesi günü beta hcg 82,5 du perşembe de 434,6 oldu. Biraz önce kadın doğuma gittim. Doktor kese için daha çok erken ama bu değerlere göre ikiz olabilir dedi. Hiç bu şekilde olup ikiz olan ya da olmayan oldu mu?
canıö oncelıkle hayırlı olsun ama teyzemın ıkızlerı olmustu ozaman doktordan duymustum bete hcg ıle degılde kesede anlasılır demıstı yanı ıkı kesede ancak ıkız dıyebılırız ama nıtekım teyzemde ıkı kese gördundu ve ıkız oldu ama degerlerın cok guzel yukselmıs saglıklı bır gebelık maasallahıkız ıstermısın bılmıyorum ama olursa da ballı kaymak olur
ayrı bişey daha sorabılırım bende de gebelık şüphesı var yanı hamıle olabılırım ılk deneyımımTeşekkür ederim Canım. Başkası söylese bende inanmazdım ama doktor söyleyince bi şüphelendim ☺ Evet ikiz olsa zor olur ama güzel olur diye düşünüyorum
ayrı bişey daha sorabılırım bende de gebelık şüphesı var yanı hamıle olabılırım ılk deneyımımevdekı şu gebelık testlerınde nezaman yaptın sen??adetın gecıkmesını mı bekledın oncemı yaptın??dırekt kan testı vermek ıstemıyorum once orda goreyım öyle..bide belırtılerın nelerdı
bend de 4gun var cok heyecanlı yarın yapmayo dusunuyorum eczaneden aldım sabah yapayım dedımBen adetime iki gün kala iki kez birden midem bulanınca şüphelendim. Ovü testi yaptım önce. Onda çift çizgi çıkınca adete yakın hamileliği gösteriyor diyorlardı. Çift çizgi çıktı. Sonra normal hamilelik testi yaptım aynı gün gece silik çizgi çıktı. Bir sonraki gün kan verdiğimde betahcg 82,5 çıkmıştı. Yani bat günüme bir gün kala kan vermiş oldum.
bend de 4gun var cok heyecanlı yarın yapmayo dusunuyorum eczaneden aldım sabah yapayım dedımçıkmazsa pazar yıne yaparım pazarda cıkmazsa regl olmayı beklerım artık napalım
yaptım canım maalesef negatıf ama regl gunumu yanlıs hesaplamısım benım bu persembe ya da cuma olmam gerekıyormıs umarım erken yaptıgımdan cıkmamıstırBenim bugün beta hcg 3087 çıktı. Yine olması gerekenin iki katı dedi doktor
ay cok guzel ınsallah ikizdirBenim bugün beta hcg 3087 çıktı. Yine olması gerekenin iki katı dedi doktor
Canim noldu ikizmi?Benim bugün beta hcg 3087 çıktı. Yine olması gerekenin iki katı dedi doktor
Canim noldu ikizmi?
Benim adete 4 gün kala 151 çıkmıştı ikizdi biraz yüksek bir değer olabilir gibi ama böyle yüksek çıkıp tek gebelik olanda varMerhaba,
Benim pazartesi günü beta hcg 82,5 du perşembe de 434,6 oldu. Biraz önce kadın doğuma gittim. Doktor kese için daha çok erken ama bu değerlere göre ikiz olabilir dedi. Hiç bu şekilde olup ikiz olan ya da olmayan oldu mu?
sonuc ne oldu? ikiz mi tek mi?Daha belli olmadı canım. Doktor kalp atışı sırasında anlayabiliriz dedi. Henüz gitmedim kalp atışı İçin.
sonuc ne oldu? ikiz mi tek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?