İkiz olabilir mi?

Harrypottersever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
292
367
53
32
Merhaba,

Benim pazartesi günü beta hcg 82,5 du perşembe de 434,6 oldu. Biraz önce kadın doğuma gittim. Doktor kese için daha çok erken ama bu değerlere göre ikiz olabilir dedi. Hiç bu şekilde olup ikiz olan ya da olmayan oldu mu?

canıö oncelıkle hayırlı olsun ama teyzemın ıkızlerı olmustu ozaman doktordan duymustum bete hcg ıle degılde kesede anlasılır demıstı yanı ıkı kesede ancak ıkız dıyebılırız ama nıtekım teyzemde ıkı kese gördundu ve ıkız oldu ama degerlerın cok guzel yukselmıs saglıklı bır gebelık maasallahıkız ıstermısın bılmıyorum ama olursa da ballı kaymak olur

Teşekkür ederim Canım. Başkası söylese bende inanmazdım ama doktor söyleyince bi şüphelendim Evet ikiz olsa zor olur ama güzel olur diye düşünüyorum

Teşekkür ederim Canım. Başkası söylese bende inanmazdım ama doktor söyleyince bi şüphelendim ☺ Evet ikiz olsa zor olur ama güzel olur diye düşünüyorum
ayrı bişey daha sorabılırım bende de gebelık şüphesı var yanı hamıle olabılırım ılk deneyımımevdekı şu gebelık testlerınde nezaman yaptın sen??adetın gecıkmesını mı bekledın oncemı yaptın??dırekt kan testı vermek ıstemıyorum once orda goreyım öyle..bide belırtılerın nelerdı

Ben adetime iki gün kala iki kez birden midem bulanınca şüphelendim. Ovü testi yaptım önce. Onda çift çizgi çıkınca adete yakın hamileliği gösteriyor diyorlardı. Çift çizgi çıktı. Sonra normal hamilelik testi yaptım aynı gün gece silik çizgi çıktı. Bir sonraki gün kan verdiğimde betahcg 82,5 çıkmıştı. Yani bat günüme bir gün kala kan vermiş oldum.

bend de 4gun var cok heyecanlı yarın yapmayo dusunuyorum eczaneden aldım sabah yapayım dedımçıkmazsa pazar yıne yaparım pazarda cıkmazsa regl olmayı beklerım artık napalım

Benim adete 4 gün kala 151 çıkmıştı ikizdi biraz yüksek bir değer olabilir gibi ama böyle yüksek çıkıp tek gebelik olanda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…