Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba adetten 2 gün önce yani cuma günü kan verdim beta HCG 58 çıktı adet günü 2 geçtikten sonra bugün 444 çıktı sizce normal mi hemşire baya yükselmiş ikiz olabilir dedi çok meraklandim
Arkadaşlar merhaba adetten 2 gün önce yani cuma günü kan verdim beta HCG 58 çıktı adet günü 2 geçtikten sonra bugün 444 çıktı sizce normal mi hemşire baya yükselmiş ikiz olabilir dedi çok meraklandim
Hayırlı olsun ,Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ama beta hcg ikiz olayında belli olmuyor genelde,benimki de neredeyse 8-10 kat yükselmişti, şuan bir tek oglusumuzu bekliyoruz :))) Rabbim gönlünüze göre versin :)